Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
18 augustus 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bb cream
  • dagcreme
  • foundation
  • garnier
Een MissLipgloss artikel

Nieuw: Garnier BB Cream

In januari van dit jaar liet ik je kennis maken met BB Cream, een hit vanuit Azië. BB Creams zijn een soort foundations met een superverzorgende en herstellende werking, lees vooral even het artikel als je precies wilt weten wat het inhoudt. In Nederland is dit nog niet te koop, en het was gewoon wachten op het eerste merk dat met een BB Cream zou kopen. Als je me volgt op Twitter en Facebook heb je het al wel gehoord: in oktober is het zover: dan heeft Garnier een BB Cream in de schappen van de drogisterijen liggen!

 

 

Wat Garnier er over zegt:

“Is het een getinte dagcreme? Is het een foundation? Nee! Het is the best of both worlds… Zowel skincare als make-up eigenschappen zijn verenigd in één musthave verzorgingsproduct om zowel de huid als de teint te perfectioneren. De BB-formule werkt zowel verzorgend, kalmeren als beschermend maar egaliseert de teint direct en laat de huid op een natuurlijke manier stralen. Er zijn bewezen resultaten van de snelle werking – zowel direct als op lange termijn.

De ideale combinatie in één product: hydraterend als een krachtige moisturizer, teintverfraaiend als een lichtgewicht foundation en voedend als een kalmerende crème.”

De Garnier BB Cream heeft vijf voordelen:

  • egaliseert de teint
  • laat de huid direct stralen
  • hydrateert de huid 24 uur
  • corrigeert fijne lijntjes en oneffenheden (roodheid)
  • beschermt tegen uv-straling (SPF15)

Het probleem met de BB creams uit Azie is over het algemeen dat ze te licht, te dekkend en te grijzig zijn voor onze Westerse huidtint. Garnier heeft de kleur dus beter gemaakt en de formule minder dekkend. Er zijn straks twee tinten te koop. Ik heb er zelf al een in huis voor de lichte huid, dan zal er dus nog eentje zijn voor de medium of donkere huid? Ik vind het alvast jammer dat er niet meer tinten zijn, vooral voor de donkere huid.

De BB Cream gaat €13,99 kosten voor een tube van 50ml, wat ik een goede prijs vind. In oktober liggen de Garnier BB Creams in de winkel. Ik ben net begonnen met testen van deze nieuwe BB Cream, maar ik wilde het nieuws alvast met jullie delen, want het is wel iets heel nieuws en bijzonders in Nederland! Ben jij net zo benieuwd of de Garnier BB Cream fijn is als ik? De review volgt natuurlijk over een paar weken!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.