Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
28 juni 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • nagellak
  • nfu oh
  • Review
  • swatches
Een MissLipgloss artikel

Nfu Oh snelle swatches

In mijn mini haul video van laatst liet ik zien dat ik de Nfu Oh lakjes binnen had gekregen van Nailxl.nl . Vandaag laat ik ze even in volle glorie zien en met swatches die ik op een nagelwiel heb gemaakt. ‘Echte’ swatches met foto’s dat ik de lak op mijn eigen nagels draag komen natuurlijk ook nog, om er echt een goed beeld van te krijgen. Want deze bijzondere lakjes verdienen dat gewoon!

De Nfu Oh flakie lakjes. Flakie lakjes zijn lakjes met ‘flakes’ erin, stukjes. Je kan ze op zich ‘zo’ dragen maar geven een heel bijzonder effect over een andere kleur nagellak heen, wat ik jullie verder in dit artikel laat zien.

Het flesje…

De dop in korsetvorm

En de achterkant… Prachtig he? Het zijn geweldige flesjes en ook al nemen ze wat meer ruimte in dan lakjes van andere merken in mijn collectie, ik ben er dol op.

Op naar de swatches, het meest boeiende! Ik heb eerst alle lakjes gewoon gelakt, zonder iets eronder, om te laten zien hoe ze zijn ‘op zichzelf’. Zelf vind ik 59, 51, 50 en 48 heel goed zonder een andere lak er onder.

59, 54, 51, 50, 49, 48, 40, 39, 38

Goed, en dan nu met lak… Wat een enorm verschil he? Ik vind het zo geweldig! En het bijzondere is dat veel lakjes nu op elkaar lijken. Maar wanneer ik ze op mijn nagels heb, zie je nog meer kleuren er in. Zo gek! Mijn favorieten zijn denk ik 51 en 38.

59, 54, 51, 50, 49, 48, 40, 39, 38

Ik heb ze op deze foto’s gelakt over een zwarte lak van Bourjois, Noir de Chine. De Nfu Oh flakie lakjes zijn wat stroperig en dik, maar dat komt doordat die ‘stukjes’ er in zitten. Ze lakken wel fijn maar drogen traag, ik gebruik er een sneldrogende topcoat over (INM Out The Door) en dan is het wel snel droog. Je nagels zijn dan ook helemaal glad, wanneer je geen topcoat gebruikt zie je wel wat hobbeltjes.

Ik ben helemaal in de wolken met m’n Nfu Oh lakjes, op het moment heb ik een op mijn nagels in combinatie met zwart en I can’t stop looking at it! Binnenkort een artikel met veel foto’s van ‘op-nagels’- swatches.

Je kan ze dus bestellen bij NailXL. Je kunt gewoon als particulier ook producten bestellen. De enige voorwaarde is dat je dan “geen” professionele gel- of acryl producten kunt/mag bestellen.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.