Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
7 juli 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Bourjois
  • nagellak
  • nfu oh
  • revewi
Een MissLipgloss artikel

Nfu Oh 38 ft. Bourjois Noir de Chine

Eindelijk kon ik me uitleven met mijn Nfu Oh lakjes. Om het effect zo heftig mogelijk te maken lakte ik m’n nagels eerst met twee laagjes zwarte nagellak, Bourjois So Laque in Noir de Chine. Het kan ook met andere kleuren maar ik wilde het effect echt maximaal hebben! Ik heb één laagje Nfu Oh 38 aangebracht, en het effect is… ik heb er geen woorden voor. Het is geweldig, prachtig, oogverblindend. Ik ben er helemaal weg van en kan niet stoppen met kijken naar mijn nagels. En… wanneer ik m’n handen beweeg verandert de kleur.

Zie je het groenige erin?

Hier sowieso wel! En geel. In de kleur zit oranje, geel en groen, afhankelijk van hoe het ligt op je nagels schijnt. Ik denk dat deze lak ook heel gaaf is met een wat donkerder oranje kleur of heel donkergroen.

In het zonlicht.

Het enige nadeel aan de flakie lakjes van Nfu Oh (sowieso hebben alle flakie lakjes dat) is dat het er wat lastiger af te krijgen is met nagellakremover dan ‘gewone’ lak. Net als glitters is het iets hardnekkiger maar als je even wat geduld hebt krijg je het er prima af. Aan één laagje Nfu Oh 38 had ik genoeg, als je nog meer flakes wilt, kan je gerust nog een laagje aanbrengen. Zonder topcoat is het geen aanrader want het droogt heel langzaam en de lak is iets bobbelig door de flakes. Zeker een sneldrogende topcoat aanbrengen dus, ik gebruik INM Out The Door.

Ik heb mijn Nfu Oh lakjes van NailXL.nl. Andere swatches komen nog!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.