Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
9 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bobbi
  • bobbi brown
  • MAC
  • new york
Een MissLipgloss artikel

New York shoplist #1

Van jullie kreeg ik enorm veel tips bij mijn ‘shoppen in New York’ artikel, heel erg bedankt daarvoor! Veel dingen heb ik opgeschreven zodat ik weet waar ik zoeken moet in New York. Wanneer ik de tijd heb ga ik samen met een vriendin lekker shoppen. We gaan geen heel schema maken, maar wel even opschrijven waar wat zit, zodat we wel even bij de hotspots geweest zijn. Ik heb al een aantal dingen opgeschreven die ik echt wil hebben, zoals dingen van MAC. Daar heb ik vast een lijstje van gemaakt, vooral basic dingen die ik toch nodig heb, en die in New York veel goedkoper zijn dan hier. Daarnaast kan je bij Macy’s als toerist een kortingspas halen waarmee je 10 tot 15% korting krijgt!

Op een rijtje de MAC dingen die ik halen wil. De prijzen heb ik vanuit dollars al omgerekend naar euro’s. Dit lijstje zijn dingen die ik sowieso ga halen, vooral basics. Als ik daar ben koop ik misschien wel meer, dat zie ik dan wel weer. Hangt ook van mijn bui af en hoeveel ik natuurlijk al heb gekocht.

Foundation x 2 €40
Mijn studio sculpt is echt helemaal op… Ik zing het nog even uit met een Rimmel foundation en koop in New York een nieuwe plus een back up.
Blush x 2 = €24
MAC blushes zijn gewoon zo mooi! Ik heb nog geen specifieke kleuren die ik wil, dat ga ik ter plekke bekijken. Op die manier kan ik het beste een keuze maken, ik wil toch graag zelf even swatchen enzo.
Dazzleglass €12
Ik hou gewoon van dazzleglasses.
Mascara €9
Just to try! Ik heb nog nooit MAC mascara gebruikt en hoor er wisselende meningen over, dus ik wil het wel eens zelf proberen. Duur zijn ze niet.
Bronzer €15
Mijn MAC bronzer begint ook op te raken, dus een backup!
187 kwast €28

Al heel lang wil ik een ‘echte’ MAC stippler kwast, maar in Nederland vind ik hem altijd te duur.
168 kwast €21


Ooit ben ik bij MAC opgemaakt met een 168 kwast, een witte superzachte kwast voor blush en bronzer. Ik kan me de zachtheid nog herinneren, dus ik wil hem!
__________________
€149

MIN 15% = €127

Om heel eerlijk te zijn vind ik dit niet eens héél veel geld als je ziet wat er op mijn lijstje staat. Ik kan me ook wel voorstellen dat klasgenoten stomverbaasd zijn als ze horen dat ik dat geld uitgeef aan make-up… Maar hey, ik kan toch ook niet terugkomen en jullie vertellen dat ik geen make-up heb gekocht? Dat zou wel heel raar zijn! Ik zeg dan gewoon “Hey, ik moet wel research doen voor mijn job als misslipgloss,tssss!”
Nadat ik dit lijstje maakte zag ik ook al weer wat dingetjes van de MAC Lilly Land collectie en daarvan wil ik ook wat – als dat dan nog in stock is. Zoals:

de Joie de Vivre creamblend blush – €12,88 in de VS

Het rechter lakje, coconut ice – €8,35 in de VS

Ook wil ik héél graag een Shimmer Brick van Bobbi Brown. In de Douglas in Rotterdam testte ik er een keer één, en ze zijn zo onvoorstelbaar mooi. Ik ben echt dol op highlighters en dingen met shimmer voor op je gezicht, remember hoe verliefd ik ben op mijn Dior shimmer highlighter? En…  bij Macy’s kost een Shimmer Brick €25. In Nederland kosten die krengen maar liefst €42! Ongelooflijk, toch? Misschien wil ik ook wel een Bobbi Brown foundation uitproberen, in plaats van een MAC foundation. Als iemand aanraders weet… Kom maar op! Alles is zoveel goedkoper daar, echt een beauty heaven. Het wordt nog moeilijk om me in te houden… Als ik in een goede bui ben en als ik zin heb om te shoppen dan moet mijn vriendin me echt tegenhouden om niet alles te kopen wat ik mooi vindt en voor $400 af te rekenen. Het leuke is dat ik een vriendin ook een lijstje met MAC spullen laat maken die ze hebben wil, dus ik ga gewoon heel veel make-up shoppen (heerlijk) terwijl de helft niet voor mezelf is.

Ook heb ik een aantal dingen opgeschreven van de Bath & Body Works, wat ook een beauty heaven is. Niet zoveel omdat ik de dingen wil ruiken en proberen voor ik ze koop, maar ik heb wel al een aantal dingen op m’n wishlist.

Vanilla Bean Noel Moisturizing Anti-Bacterial Hand Soap €3,30
Godiva candle €15
True Blue Spa I Love Shea Foot Cream €10

Dat is bij elkaar niet echt veel geld, dus ik ga ter plekke kijken naar lekkere dingetjes. Natuurlijk moet ik ook cadeautjes hebben voor de thuisblijvers!

Ook moet ik naar Inglot, ik weet niet precies wat het inhoudt, maar ik weet dat het een winkel is met cosmetica van het merk Inglot, wat heel goed schijnt te zijn! Ik kan er online maar weinig informatie over vinden dus ik ga er gewoon eens heen. Ik lees wel dat het vergelijkbaar is met MAC en dat de prijzen ook vergelijkbaar zijn. I’ve just gotta see it! En wanneer ik in de gelegenheid kom maak ik natuurlijk foto’s.

Dit is dus mijn wishlist wat betreft make-up, dingetjes die ik sowieso wil hebben. Ik denk wel dat ik nog met andere dingen of meer dingen thuiskom, alles is in de VS zo goedkoop en ik weet dat ik het niet kan weerstaan. Dus ik denk dat ik jullie kan blijmaken met superveel reviews als ik terugkom uit New York!

In het volgende deel… de non-beauty must-haves in NY!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.