Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
4 april 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • new york
  • Persoonlijk
  • reizen
Een MissLipgloss artikel

New York plannen!


We vertelden het zaterdag al, we gaan naar New York! Waaaahooooo! Overmorgen is het dan zover, eind van de middag gaan Nikkie en ik richting New York met Arke. Natuurlijk hebben we al bedacht wat we allemaal willen gaan doen! Ik ben vorig jaar in januari ook een week in New York geweest dus ik weet nu beter wat ik kan verwachten en wat ik allemaal wil gaan doen. En natuurlijk waar ik het allermeest zin in heb!


  • IMATS. De International Make Up Art Trade Show is de oorspronkelijke reden waarom we naar New York gaan. De IMATS is een enorme make-up beurs met shows en workshops. Er staan allerlei merken met hun (nieuwe) collecties die je ook kan aanschaffen. Daar ga ik natuurlijk heel veel filmen en foto’s maken, ik heb er zo ontzettend veel zin in! Ik denk dat ik echt een ‘waaaaaaaah!’-gevoel krijg als ik daar ben. Make. Up. Every. Where. We gaan hier twee dagen heen (zaterdag en zondag).
  • Empire State Building & Top Of The Rock. Vorig jaar ben ik op het Empire State Building geweest, laat ’s avonds, en ik was echt zo ontzettend onder de indruk. Dit wil ik nog een keer meemaken! En omdat iedereen zegt dat je op Top Of The Rock ook een geweldig uitzicht hebt (het schijnt beter te zijn dan Empire State Building) wil ik dat gewoon óók doen. We doen gewoon de ene ’s avonds en de andere overdag. Je voelt je echt on top of the world als je daar staat en over Manhattan uitkijkt.
  • Shoppen! Of course gaan we winkelen. Ik denk dat we de eerste avond meteen over Fifth Avenue gaan wandelen, de P.C. Hooftstraat van New York maar dan veel, veel groter en exclusiever. Ook wil ik meer van SoHo zien en daar de winkels bekijken, en in Greenwich Village.
  • Sex and the City Tour. Vorig jaar heb ik de Movie Tour gedaan en ik vond dat zo leuk dat ik dit jaar de SatC tour wilde doen. Ik ben groot fan en heb alle afleveringen gezien, ben nu zelfs weer opnieuw begonnen met kijken. We doen deze tour bij On Location Tours. In een bus ga je dan langs alle SatC hotspots, meer dan veertig! Hier en daar wordt gestopt zodat je foto’s kan maken en wat kan eten of drinken. Zo gaan we langs Scout, de bar van Aidan, de kunstgalerij van Charlotte, de Plaza Hotel, de New York Public Library (waar Carrie & Big zouden gaan trouwen), Magnolia Bakery… Natuurlijk kan je zelf ook op zoek naar deze plekjes, maar een dagje rustig worden rondgereden lijkt me niet zo’n straf 😀
  • Circle Line Cruise. Met een cruiseboot maken we een tochtje rondom Manhattan. Vorig jaar ben ik naar Ellis Island en het Vrijheidsbeeld geweest, maar met deze Cruise vaar je er langs, en dan ook nog eens helemaal rond Manhattan. Lijkt me heel erg gaaf, en even heerlijk uitwaaien op een boot 🙂
  • En verder: Times Square, Central Park, de Brooklyn Bridge (we willen een keer de metro naar Brooklyn nemen en vanaf daar over de brug terugwandelen naar Manhattan), Brooklyn Botanical Garden, New York Public Library, een burger eten bij de Shake Shack, uitrusten bij de Central Park Boathouse Café, naar de MAC Store op Times Square, naar een theatervoorstelling of gewoon de bioscoop,  mani’s, pedi’s en massages bij een fijne salon… Ja, lot’s to do! We plannen zo min mogelijk in en bekijken lekker per dag waar we zin in hebben.

Mijn grote roze koffer staat al klaar in huis en ik ben langzaamaan mijn spullen aan het pakken. Wanneer ik er tijd voor heb zal ik nog een ‘what’s in my suitcase‘ artikel maken, en ik laat wanneer ik in New York ben zien wat ik aan beautyspullen meeneem. Het weer is wat wisselvallig wanneer we daar zijn. Een aantal dagen wordt het heerlijk weer, vrijdag wordt het 25 graden, zondag 24, volgende week dinsdag 19… Dat wordt relaxen in Central Park! Wij vermaken ons wel! Waar ik het meest naar uit kijk is de sfeer en het gevoel weer in NY te zijn. Wakker te worden, koffie bij Starbucks te halen en door Central Park te wandelen… Heb je nog leuke tips voor ons? Laat het dan weten op de Arke Facebook 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.