Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
22 februari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geshopt
  • Gezond en Wel
  • natuurwinkel
  • too faced
Een MissLipgloss artikel

New stuff!

Ik heb weer wat nieuwe dingetjes!


© MissLipgloss


©MissLipgloss

De Too Faced Glamour To Go palette! Mascha heeft deze voor mij meegenomen uit Parijs. Ze smste me elke keer als ze iets moois afgeprijsd zag (ik ging het dan opzoeken op de Sephora site) en deze was afgeprijsd van €19 naar €8! Ik ben er zo blij mee, de kleuren zijn echt perfect. Ten eerste kunnen ze altijd en ten tweede kunnen ze allemaal met elkaar gecombineerd worden. Ideaal dus, zo’n paletje is echt handig voor een weekendje (of langer) weg. Er zitten acht kleuren oogschaduw in (bruin, groen en rozetinten), vier kleuren lipgloss (mooie basic tinten die je altijd kan gebruiken) en een mooie subtiele perzikkleurige blush. Enige minpunt is dat de lipgloss pans mini zijn, één heb ik nu drie keer gebruikt en ik raak de pan al bijna. Oh trouwens, hij is heel klein, zo handig! Het onderste deel (lipgloss en blush) zit in een slide laatje die eronder zit. Enige wat ik mis is een mooi kwastje erin! Fotd’s komen later.


Ennn ook uit Parijs: Too Faced Shadow Insurance (haha, wat heb ik ineens met Too Faced?)! Deze had ik al op eBay opgezocht een poosje terug, maar vond hem eigenlijk telkens te duur. Nu toch maar aangeschaft dus, en love it. De tube is superhandig, als de Urban Decay Primer Potion in zo’n tubeverpakking zat, had ik die genomen. Hij is trouwens samen met de UDPP de bekendste oogschaduwbasis. Was €15 of €14.


Uit de gezondheidswinkel (natuurwinkel): G&W body scrub (geen foto) en G&W zelfbruinspray en -crème. Body scrub was afgeprijsd van €4,50 naar €3,50 (300 gram) en de zelfbruiners waren nu samen €9,90 (normaal samen €19,90). Mijn HEMA zelfbruiner en Inecto scrub zijn bijna op, dus daarom gekocht! Heb zelf ervaring met G&W, had daar altijd een snelbruiner van voor onder de zon en die was zó fijn! De natuurwinkel is trouwens echt leuk 🙂 Ze hebben er allemaal ‘natuurlijke’ cosmeticamerken en hun eigen merk. En ze hebben ook eten en voedingssupplmenten enzo. Bij jou in de buurt zit er vast ook één, moet je even hier kijken voor filialen.

Ik heb trouwens ook mijn Eyeko goodiebag gekregen, daarover vertel ik jullie later.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.