Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
25 maart 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

New Moon op DVD

Eindelijk… Na maanden wachten voor de Twilight fans is gisteren de dvd van New Moon uitgekomen, de tweede film uit de Twilight Saga. Ik ben zelf een groot fan van de vampierenfilms en -boeken. Ik heb alle boeken in het Engels en ben nu bezig in Eclipse. Ik weet het, nog niet heel ver, maar ik kom er toch niet helemaal doorheen… Binnenkort er dus maar weer eens bijpakken, want Breaking Dawn ligt ook nog op me te wachten.
Ik heb New Moon in de bioscoop gezien, en als je hem nog niet hebt gezien móet je echt de dvd kopen! De film is net als het eerste deel superspannend en er komt heel wat mannelijk schoon in voor. Edward zelf – sinds de film ben ik een beetje verliefd op hem -, Jacob natuurlijk en zijn vriendjes…
En, zijn jullie Team Edward of Team Jacob? Ik weet het zelf niet zo goed… Ik denk team Jacob, omdat Edward Bella het leven wel lastig maakt doordat hij vampier is, en hij verliet haar zelfs voor langere tijd, ook al was dat voor haar eigen bestwil. Je kan trouwens ook je Hyves profiel pimpen in Team Edward of Team Jacob! Klik hier om dat te doen.

AdvertorialCynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.