Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
19 december 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • dvd
  • new girl
  • seizoen 1
Een MissLipgloss artikel

New Girl + win!

Een hele tijd geleden vertelde ik je al dat ik groot fan ben van de serie New Girl! New Girl is een heerlijke serie over Jess (Zooey Deschanel) die bij drie mannen (Schmidt, Winston en Nick) in een appartement komt wonen. Het eerste seizoen is nu op DVD verkrijgbaar! Yesss! En: ik geef via Facebook vijf sets weg met daarin Seizoen 1 van New Girl en de nieuwe Beautybox, die geheel in het teken van New Girl staat.

Yay!

Zie hier wat info over de serie, op de achterkant van het doosje. Het is een van mijn favoriete series, ik ben verliefd op New Girl! Het is grappig, meisjesachtig, ontroerend (soms) en ik ben gewoon gek op Zooey Deschanel, ze is een van mijn favoriete actrices.

Op de drie DVD’s staan alle afleveringen van seizoen 1, dat zijn er 24.

Extra leuk is dat de Beautybox van deze maand een samenwerking aangegaan is met New Girl en een speciale New Girl Beautybox heeft uitgebracht! Het eerste seizoen van New Girl kost €29,95 en de Beautybox €14,95.

Omdat ik zó gek ben op New Girl verloot ik op de Miss Lipgloss Facebook vijf sets met daarin het complete eerste seizoen van New Girl en de beautybox van december. Deze sets zijn ter waarde van €39,90. Voor dames die geen Facebook hebben, don’t worry, er zijn regelmatig winacties op MissLipgloss.nl zelf, en er komen zeker nog leuke acties aan!

Het eerste seizoen van New Girl is nu ook gewoon in de winkel te koop, dus voor €29,95. Ik vind het geweldig om alle afleveringen nog eens terug te zien, ik ben dol op deze geweldig leuke serie.

Nog meer fans hier?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.