Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
7 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • eye of the day
  • face of the day
  • fotd
Een MissLipgloss artikel

Neutraal met een twist face of the night

Ik liet jullie mijn ‘neutraal met een twist’ look laatst zien, de bruine look met het metallic blauwe lijntje. Toen ik ’s avonds uitging had ik geen zin om mijn make-up helemaal opnieuw te doen, maar de ooglook vond ik een beetje te saai voor een avond stappen. En dus heb ik met behulp van wat meer oogschaduw de look helemaal party-proof gemaakt!

Zo was de look overdag:

En zo ’s avonds:

Wat ik heb gedaan is heel simpel: ik heb zwarte oogschaduw gepakt (uit het 88 warm palette) en heb dat aanbracht in de arcadeboog, de buitenste ooghoeken en een beetje onder mijn ogen. Dit heb ik goed geblend. Daarna heb ik de metallic blauwe lijn nog iets dikker aangebracht, ook op de waterlijn. Klein likje mascara over de wimpers en klaar was mijn avondlook! Snel en simpel.

Op mijn gezicht heb ik precies hetzelfde als wat ik overdag op had. Wel heb ik het een klein beetje ‘ververst’. Met een tissue heb ik overtollige make-up en talg van m’n gezicht afgedept en daaroverheen een klein laagje nieuwe foundation en poeder aangebracht. Nieuw laagje lipgloss, en ik was klaar om te gaan. Ik was in nog geen vijf minuten klaar. Als ik alles overnieuw had gedaan, was ik zeker twintig minuten tot een half uur bezig geweest.

Doen jullie dat ook wel eens, een look van overdag ‘pimpen’ zodat je hem ’s avonds naar een feestje kan dragen?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.