Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
1 november 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • blush
 • luster
 • nars
 • Review
Een MissLipgloss artikel

NARS Blush in Luster

0000Ik mix luxeproducten dolgraag met budget en kan beide enorm waarderen. Alweer vier jaar geleden kocht ik mijn eerste (en tot nu toe enige) NARS blush in de kleur Deep Throat en ik gebruik hem nog steeds enorm vaak met veel plezier. In Chicago besloot ik een tweede blush er bij te kopen en het werd Luster.

P1160090

Ik heb een combinatie van luxe producten, drogisterijmerken en echt goedkope merken in mijn stash en daardoor kan ik alles altijd goed met elkaar vergelijken wat kwaliteit betreft. Mij NARS blush in Deep Throat heb ik nu vier jaar en ik gebruik hem in vlagen dagelijks. Ik gebruik hem dus niet al vier jaar elke dag, maar ik heb hem al wel héél veel gebruikt. Laatst zat ik me er nog over te verbazen hoe lang ik al met mijn Deep Throat blush doe én over het feit dat ik nog steeds de pan niet heb geraakt. Er zit 4.8 gram product in een NARS blush  en toch zijn ze zo zuinig in gebruik.

Maak je trouwens niet druk, poederproducten vergaan niet zomaar en kan je gelukkig jarenlang gebruiken. Als het product vies gaat ruiken of er vies uit gaat zien, is het wel tijd om hem weg te gooien. Gelukkig is dat bij mijn Deep Throat blush nog niet gebeurd en ik gebruik hem nog vaak met veel plezier.

Toen ik in de Sephora in Chicago voor het NARS schap stond om een back up van mijn geliefde Albatross higlighter te kopen, besloot ik ook nog een blush mee te nemen. Mijn blik viel al snel op Luster, een warme kleur die me goed staat. Ik twijfelde nog even over een koele roze tint, maar ik weet dat ik toch eerder zo’n warme kleur pak.

P1160124

De NARS blush kostte $29, dat is bijna €22. Veel geld voor een blush, maar als ik weet dat de kwaliteit goed is en als ik de kleur geweldig vind, betaal ik het er graag voor.

P1160091

Dit zijn de bestanddelen van de NARS blush, die iets variëren per kleur.

P1160093

Toen ik de blush uit het doosje haalde herbeleefde ik weer even dat moment van vier jaar geleden. Mijn NARS Deep Throat blush was een van mijn eerste duurdere producten die ik kocht en dat moment staat me nog goed bij. Ik vond het zo’n ontzettend mooi luxe product dat ik er helemaal verliefd op was. En nog steeds op ben.

P1160094

P1160096

De doosjes van de NARS producten vind ik altijd prachtig. Rechthoekig en simpel en van een soort rubberachtig materiaal. De doosjes zijn ook kwalitatief erg in orde: na jaren in toilettassen is mijn vier jaar oude NARS blush doosje nog niet versleten of beschadigd. Ook wel fijn!

P1160098

Groot zijn de NARS blushes niet. Juist wel handig in je toilettas. En ze zijn stapelbaar, dat is weer praktisch als je er veel hebt, voor in je make-up kast. Of lade.

P1160101

Op elk NARS gezichtspoeder zit een transparant plastic velletje, ziet er zo mooi uit! In het deksel zit een spiegeltje, handig voor onderweg.

P1160103In daglicht

P1160109
Met flits

Luster is een warme perzikkleur die iets meer neigt naar een bronstint. Er zit een subtiel gouden glittertje in.

P1160104

P1160110

P1160115

Het is een kleur die bij heel veel huidskleuren zal staan, alleen als je wat meer getint bent zal hij simpelweg niet zo opvallen. Wat me bij het swatchen al opviel was dat deze blush wel wat ‘losser’ en poederiger is dan mijn Deep Throat lush, dus wel een beetje voorzichtig mee zijn bij het aanbrengen. En gewoon niet te ‘hard’ met je kwast in duwen.

1

Links op de foto draag ik geen blush, rechts draag ik NARS Blush in Luster.

2

Links op de foto draag ik geen blush, rechts draag ik NARS Blush in Luster. Het is een hele subtiele, natuurlijker kleur die net wat meer leven aan mijn gezicht geeft. Op de foto zie je niet de gouden glans, maar die is wel aanwezig. Heel subtiel maar, niet zo sterk als bij mijn Albatross highlighter, maar dat vind ik juist goed. Luster is heel natuurlijk en geeft net wat meer kleur aan mijn gezicht.

Verder draag ik:

 • Guerlain Meteorites Primer
 • Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster in Light
 • Estee Lauder DayWear Concealer
 • NARS Light Reflecting Setting Powder
 • Anastasia Brow Powder in Medium/Ash
 • Kat von D Tattoo Liner in Trooper
 • Pupa Vamp! Mascara in Electric Blue

Ik ben heel blij met mijn NARS Blush in Luster! De kleur is een mooie match met mijn huidskleur en perfect voor overdag.

NARS Blush in Luster kostte $29 (zo’n €22) en is online te koop bij onder andere ASOS en HQhair.com. Blushes zijn bij ASOS €28,50 (geen verzendkosten) en bij HQhair €26,69 (geen verzendkosten).


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.