Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
9 augustus 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • How To
  • naegls
  • nagellak
  • nagels
Een MissLipgloss artikel

Nail Art: Panterprint nagels


Qua Nail Art zijn panternagels een van de makkelijkste dingen om te maken. Maar nog nooit had ik het gedaan! Laatst was ik weer eens in een creatieve bui en toen ging ik aan de slag met het maken van panternagels. Het werd hartstikke leuk en dus heb ik er even foto’s van gemaakt! Het zelf maken is super simpel dus ik ben ook weer benieuwd naar jullie creaties.


Dit zijn ze dan. Als basis heb ik Orly Nite Owl gebruikt. De blauwe vlekjes is Herome WIC in Queens 304, de roze vlekjes is Orly Va Va Voom en het zwarte is Herome WIC in Brooklyn 310. Maken is heel erg makkelijk:

– Lak je nagels in een basiskleur en laat dat drogen

– Maak vlekjes op je nagels met zoveel verschillende kleuren als je wilt, ik heb roze en blauw gebruikt. Het hoeft niet netjes, maak gewoon vlekjes. Dit kan met een striper maar ook met een gewone nagellak.

– Maak dan met zwarte nagellak (het liefst een striper, of je gebruikt een klein kwastje bij je gewone nagellak) ‘randen’ om de vlekjes. Een beetje bobbelig, slordig.

Klaar! Nu heb je nagels met panterprint. Je kan net zo veel spelen met de kleuren als je wilt, ik heb zin om de volgende keer superfelle panterprintnagels te maken. Ik vind het echt leuk!

De vorige keer met de stippeltjesnagels kreeg ik heel veel foto’s toegestuurd van meiden die er zelf mee aan de slag gingen. En bij deze wil ik dus weer vragen: als je zelf panterprintnagels maakt, stuur dan een foto via de Miss Lipgloss Facebook of twitpic hem naar me via Twitter, dan maak ik er een artikeltje van met al jullie creaties! 😀


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.