Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
21 september 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Nail art: overloopje met glitters

Je hebt echt van die trends op nail-art gebied. Een hele poos geleden zag je op heel veel blogs gradient (kleuroverloop) nail-art voorbij komen. Ik had het al tijden niet meer gedaan en ik dacht: ik pak de sponsjes en de nagellak er weer eens bij. Het werd eigenlijk hartstikke leuk, dus ik heb er foto’s van gemaakt. Wanna see?

 

Deze lakken heb ik gebruikt voor deze nail art. Orly Tennis Anyone?, Orly Cotton Candy, Ciaté Cupcake Queen en Orly Bubbly Bombshell glitterlak. Je kan deze nail art met elke kleur en soort nagellak maken, dus wees lekker creatief!

Ik begon met een neutrale basis, dit is Tennis Anyone van Orly, een van mijn favoriete kleuren nagellak 🙂 Heel subtiel en verzorgd.

En ik pakte mijn sponsje. Je kan voor een gradient het beste een make-up sponsje gebruiken, die je normaal voor foundation zou gebruiken. Je doet hier dan wat lak op (gewoon aanbrengen met het kwastje) en dat spons je dan op je nagels. Heel simpel!

Ik deed eerst Cupcake Queen erop. Je morst altijd wel wat op je vingers maar dat kan je daarna wel weghalen met een wattenstaafje met nagellakremover.

Daarna deed ik er de glitterlak overheen, Bubbly Bombshell. Dit heb ik niet met het sponsje gedaan maar gewoon met het kwastje van de lak. Je ziet op de bovenste foto van de lakjes ook Cotton Candy staan maar die heb ik uiteindelijk toch niet gebruikt.

En dit is het resultaat!

I like! Lekker meisjesachtig. Ik heb nu al zin om het ook met andere kleurtjes te doen, lekker fel bijvoorbeeld! Als je hier ook mee aan de slag gaat, stuur dan je foto even naar me, dat vind ik leuk (bijvoorbeeld via Twitter of op de Miss Lipgloss Facebook).


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.