Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
11 juni 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Nail art: Hippy Spring

Nail art - hippy springDoor Mirjam – Soms wil je weleens wat anders op je nagels. En als je dan iets nieuws uitprobeert kan het alle kanten op gaan. Of een groot succes, of een no go. Ik ben benieuwd wat jullie van deze nail art vinden!

 Nail art - hippy spring (1)

Ik zette met verschillende kleuren nagellak stipjes op mijn nagels en pakte vervolgens een fan brush (dat is een kwastje met wijd uitgespreide haren) en dipte deze in nagellak remover. Met het vochtige penseeltje ging ik over mijn stipjes en veegde deze uit.

 

Het idee vind ik leuk, de uitwerking daarentegen niet. Ik vind het te rommelig, niet overal tegelijk uitgesmeerd. Ik vond het daarom tijd om deze nail art iets op te spicen.

 Nail art - hippy spring (3)

Ik heb wat nail art tape aangebracht op mijn ringvinger en daarna een zwarte lak aangebracht, vervolgens het tape weer verwijderd en zie hier het resultaat.
Jup, dit vind ik nou wel leuk!

De manicure heb ik afgewerkt met een laagje Seche Vite topcoat voor extra glans.

Nail art - hippy spring (5)
Wat vinden jullie van deze nail art? Met of zonder accent nagel?

Liefs, Mirjam


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.