Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
5 juni 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • nagels
  • nail art
Een MissLipgloss artikel

Nail art #1

Ik ben dol op mooie nagels, nagellak en bezig zijn om mijn nagels mooi te maken. Sinds ik mooie nette kunstnagels heb wil ik ze echt elke dag in een ander kleurtje lakken. Ik surf beautywebshops af op zoek naar mooie kleuren nagellak en toffe nail-art. En ik kan je vertellen, die heb ik gevonden! Vandaag deel één van de mooie nail-art foto’s die ik ben tegengekomen. Ingewikkeld, maar ook simpele. Smul lekker mee!

Deze vind ik echt ge-wel-dig. Ik zou het zelf alleen met twee kleurtjes lak doen. Zoals deze versie:

Ziet het er niet prachtig uit? Echt, ik kan niet stoppen met kijken hiernaar. Vind de kleuren ook erg mooi bij elkaar, nude met neonroze. Ga ik binnenkort proberen, lijkt me wel lastig!

Deze is ook een van mijn favorieten. Mart zwart met matte gekleurde stipjes. Ik heb een matte topcoat dus dit moet niet zo’n probleem zijn. Ook een leuk projectje om binnenkort eens te proberen, ik houd jullie natuurlijk op de hoogte.

Awwww, zo cute en zo over the top! Ik zou dit zelf never ever dragen maar vind het wel heel tof eruit zien.

Supertof gelakt en de foto is gewoon heel cool.

Geen nail-art, gewoon een mooie foto van zwart gelakte nageltjes.

Watermelon! Me likey!

Wat is het?! Een soort glittertjes die over haar nog natte nagels gestrooid zijn? Wauw! Het lijkt wel suiker.

En weer over the top nagels!

Weer suiker-achtige nagels. Lekker icy!

Een beetje ordi, maar wel lekker! Vooral de roze met blauwe stipjes vind ik heel leuk, en die blurry luipaardprint.

Oh, nu heb ik helemaal zin om m’n nagels te gaan doen! Stay tuned in ieder geval voor de volgende nail-art post!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.