Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
9 november 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • ciaté
  • ciatee
  • golden rose
  • inm out the door
Een MissLipgloss artikel

Nagel magic: glitters en flakies

Ik blijf gek op flakies. Elke keer als ik iets ‘bijzonders’ op mijn nagels wil pak ik er een flesje van Nfu Oh of Golden Rose bij, en elke keer word ik er weer zo blij van! Laatst besloot ik er ook wat glitters bij te gooien en het effect vond ik betoverend, ik bleef er maar naar kijken.

Als basis heb ik een zeer donkerblauwe kleur gebruikt, 3am Girl van Ciaté. Eigenlijk zie je helemaal niet terug dat het blauw is, ik had net zo goed zwart kunnen gebruiken. Daaroverheen twee laagjes Golden Rose Scale Effect 15 – die kleur is zo gaaf! Je ziet gele, roze en groene kleuren maar er zit ook een blauwe flakie doorheen. Prachtig! Vandaar ook de keus om een donkerblauwe basis te nemen (waar je dus eigenlijk niks van ziet, haha). Als finishing touch deed ik er een subtiele glitterlak overheen, INM Out The Door Northern Lights in Gold. En het effect vind ik zó mooi!

Het zijn wel veel laagjes over elkaar heen (een basislak, twee laagjes 3am Girl, twee laagjes flakie, en een laagje topcoat, dus in totaal zes laagjes) maar dat vind ik niet erg, want het effect is geweldig! Zeker als de zon er op schijnt is het betoverend.

Golden Rose flakies kosten €5, INM Out The Door Northern Lights €7,40 en Ciaté nagellak kost €11,95.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.