Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
4 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • haar
  • kapper
  • kapsel
Een MissLipgloss artikel

Naar de kapper geweest

Wow, hoeveel ‘nieuw kapsel’ of ‘naar de kapper geweest’ artikelen zijn er al wel niet op MissLipgloss.nl? Echt heel veel! En nu komt er weer één bij. Al een tijdje heb ik mijn haarkleur anders, wat sommigen van jullie al gezien hadden. De reden dat ik er nog niet over had geschreven was simpelweg omdat ik er zelf niet zo heel enthousiast over was/ben. Mijn lieve lokjes wilden namelijk niet meer blond gemaakt worden… De laatste keren viel het elke keer geel uit en moest ik weer terugkomen om wéér de bleek er in te gooien. Mijn hoofdhuid en haar waren daar niet zo blij mee. Toen dit weer gebeurde besloot ik samen met mijn kapster om het voor een deel donker te maken. Het kon en kan gewoon even niet anders, mijn haar heeft een adempauze nodig. Ik ga nu langzaam mijn eigen haarkleur terug laten groeien, want dat is bijna dezelfde kleur als het geverfde bruin.

Ik vind het wel jammer hoor, want het blonde vind ik het allerleukste bij mij, maar ja, het is even niet anders! Enne, het model is nu ook weer even veranderd ten opzichte van de vorige keer. De zijkant is nu héél kort! Ik wilde dat al een poos maar wachtte telkens toch, maar nu m’n haar qua kleur een beetje ‘normaal’ (natuurlijk) is, vond ik wel dat dat korte prima kon. Zeker omdat je nu geen uitgroei ziet aan die kant. Ik vind het zelf heel leuk, ben er erg blij mee! Op de foto’s zie je trouwens dat het korte deel een beetje een rode/warme gloed heeft, in het echt zie je dat niet. Het viel mij ook ineens op op de foto’s!

Ik ga nu mijn haar even lekker gezond laten worden, het de tijd geven bij te komen. Ik denk dat ik in de zomer toch wel weer blond ga, want ik vond het zo leuk!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.