Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
7 september 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • haar
  • hair today
  • kapsel
Een MissLipgloss artikel

Naar de kapper geweest!

Afgelopen dinsdag vertelde ik dat ik woensdag ein-de-lijk weer naar de kapper ging, en sindsdien heb ik heel vaak de vraag gehad of ik nu eens snel die foto’s kan laten zien! Haha, zo leuk! Nou, hier zijn ze!

Het model is niet veel veranderd, alleen heeft Margriet in mijn nek de lange nekharen weggehaald, maar het bovenop wel langer gelaten. Ook zijn beide zijkanten niet korter geworden, zodat ze langzaam lekker verder kunnen groeien. Alleen de plekken die écht moesten, werden weer even in model geknipt. Fijn zeg, dit zit weer helemaal lekker!

 

En de kleur, daar ben ik echt heel blij mee! Het is weer even wat anders, maar eigenlijk wel voortgeborduurd op hoe het was voor het kleuren. De korte zijkant was donker, door de uitgroei, en de aanzet van de lange kant was ook donker en liep langzaam over in koper tot koper-blond in de punten. Ik vond het wel leuk om dat idee vast te houden, maar er wel wat meer diepte aan te geven met de kleur. De zijkanten en aanzet is vrij donker geworden, maar wel een kopertint (al zie je dat nog niet zo, wanneer het een paar keer gewassen is komt dat er zeker doorheen), mijn lok is weer mooi fel koper en de punten zijn licht gebleven. Eigenlijk is dat een heel natuurlijk effect wat je bij ‘echte’ haarkleuren ook ziet, zij het door de schaduw.

Ik ben er weer helemaal blij mee en vind dat donkere wel weer heel erg leuk voor de herfst. Ook geeft het me een soort warmere uitstraling vind ik. Het voordeel van je haar zo verven met een donkere aanzet is dat je nooit echt last krijgt van de uitgroei. Natuurlijk moet je het bijhouden, maar niet meteen na drie weken wanneer je eigen kleur terugkomt.

Even een bonus… een look die ik maakte met het Urban Decay Naked 2 palette!

Dit is dus mijn nieuwe haar! Niet heel spectaculair, maar ik ben helemaal tevreden. Voor de dames die het nog niet weten – ik krijg de vraag nog vaak – , ik ga altijd naar Hair Today in Zwolle, in de Luttekestraat. Ik ben er al zo’n drie (of vier?) jaar vaste klant en laat niemand anders aan mijn haar zitten. Iedereen die er werkt is supergoed met schaar en verf en ik kan het echt aanraden. Ik ben er niet voor niks al zo lang goede klant 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.