Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
18 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • my youtube fav's
  • mytf
  • xsparkage
Een MissLipgloss artikel

My YouTube Fav’s: Xsparkage

Volgens mij is xsparkage de eerste YouTube guru die ik ooit volgde. Zij was degene waar het allemaal mee begon! Leesha – ook wel xsparkage – is een guru die heel veel filmpjes plaatst met how-to’s voor looks en reviews. Leuk aan Leesha vind ik dat ze lekker veel experimenteert met haar haar, er geweldig uitziet en ze supertoffe looks maakt, die vaak heel bijzonder zijn maar wél draagbaar. Ze is supercreatief en heeft al veel ‘series’ gedaan, zoals Alice in Wonderland, Super Heroes en Disney. Mijn favoriete filmpjes zie je hier:

Disney series – Alice in Wonderland

Barbie After Midnight

Dark Side of The Moon: Smokey Black & Violet

Hot Pink Dramatic Eyes Makeup Tutorial Coastal Scents

Violet Vixen

Naast haar YouTube kanaal heeft Leesha ook een blog, XSparkage.com.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.