Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
8 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

My YouTube Fav’s: NikkieTutorialsV


Nikkie, jullie kennen haar ongetwijfeld al. De world famous make-up goeroe op YouTube. Ze heeft bijna 27.000 abonnees en haar filmpjes worden honderdduizenden keren bekeken. Ze maakt geweldige make-up looks in haar filmpjes en is ook nog eens heel grappig. Ik moet altijd erg om haar filmpjes lachen. En naast dat ze enorm getalenteerd is en heel mooi, is ze ook nog eens heel lief en grappig in real life. Ze is zestien en nu al zo bekend en goed bezig, geweldig!

Een aantal van mijn favoriete Nikkie filmpjes:


Halloween Tutorial Heatherette 24 Hour Party People Inspired
De look is gewoon heel erg mooi, maar het stukje met de ‘grijze scenes’ vind ik echt om te gillen!


Kim Kardashian Party Inspired Make-Up
Gewoon een perfecte smokey eye die IEDEREEN (ja, ook jij, dus!) uit moet proberen!

Back To School Look
Prachtige ‘natural’ look met aardetinten

Christmas Make Up
Ik houd van kerstmake-up, en ik vind dit ook gewoon een grappig filmpje

Kijk op Nikkie’s kanaal voor meeerrrr, meeeerrrrr, MEEEEERRRR!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.