Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
6 februari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • kabouter wesley
  • my youtube fav's
  • MYF
  • mytf
Een MissLipgloss artikel

My Youtube Fav’s: Kabouter Wesley


In de tweede versie van MYF gaat de eer naar Kabouter Wesley. Ik denk dat heel Nederland en zéker heel België al vrienden is geworden met deze onnozel getekende kabouter. Sinds het te zien is op de Belgische Man Bijt Hond zijn de filmpjes op YouTube belandt en is ook Nederland Kabouter Wesley-gek geworden. Comedy Central zendt net een paar weken zelf de afleveringen van het kleine mannetje uit. Ik ben al een tijdje fan en lig elke keer weer dubbel. Geweldig bedacht, geweldig uitgevoerd. Ik houd echt van die droge humor! Hieronder mijn favorieten.


Overslapen

Honderd miljoen miljard


Slechd Getekende Poes

Wijven Gezocht


Meer zien van Kabouter Wesley? Zoek dan op YouTube op ‘Kabouter Wesley’. Er is geen speciaal YouTube kanaal.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.