Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
9 april 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

My Little Chloé’s

P1110847Oké, ik weet het, ik hoef je niet voor de honderdste keer te vertellen hoe dol ik ben op Love van Chloé. Ik ben bezig met m’n weet-ik-hoeveelste fles en het nieuws dat ik gisteren kreeg vond ik zó leuk dat ik er even om stond te springen. Vanaf komende week zijn namelijk de My Little Chloé’s te koop. Drie Chloé geuren in mini 20ml verpakking. Can it BE any cuter?!

My Little Chloé´s schommel

Ik ben dol op reisverpakkingen en mini’s van favorieten. Ideaal in mijn tas, maar ook voor op reis. Of gewoon om een geurtje uit te proberen en niet in één keer een mega fles te kopen. van Love by Chloé heb ik al meerdere grote flessen opgemaakt maar zo’n mini is ideaal om mee te nemen.

Zie hier op de foto de originele Chloé, daarnaast Love en rechts L’eau de Chloé.

P1110839

De My Little Chloé’s bevatten 20ml, dat is net een slag kleiner dan de (vaak kleinste) 30ml fles.

P1110840

Kijk. Hoe. Schattig.

P1110844

Al mijn Chloé formaten! 100ml, 50ml, 20ml en 10ml. Alleen de 30ml mist, haha!

P1110846

P1110847

Wat ik nu zo super goed vind aan de My Little Chloé’s is dat ze allemaal gewoon een spraykopje hebben. Dat supermini flesje dat ik heb heeft dat niet en dat is toch altijd een beetje een gedoe. Zo’n spray is gewoon heel praktisch, snel en de kans dat je ermee knoeit is heel klein.

Ik ben echt in love met de My Little Chloé’s, zo schattig, handig en geweldig als cadeautje.

Je kan hier trouwens mijn complete review van Love, Chloé lezen.

Top noten bestaan uit oranjebloesem, roze peper en iris. Het hart ruikt naar seringen, hyacinth, blauwe regenbloesem, en de basis bestaat uit talk en rijstpoeder. Het is geen zoete geur, juist vrij subtiel poederig. Deze vind ik echt lastig uit te leggen, dus als je de kans krijgt, ruik hem dan even in de winkel. Ik vind hem na het opspuiten niet meteen superlekker, maar pas na een paar minuten, dus geef de geur even de tijd zich te ontwikkelen.

Ze kosten €36 per flesje en zijn vanaf volgende week exclusief bij de Bijenkorf te koop.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.