Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
9 mei 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • brush
  • kwast
  • kwasten
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Must have alles-in-een kwast

P1130278De laatste tijd versimpel ik mijn make-up look vaak en zeker als ik op reis ga neem ik het liefst zo min mogelijk producten mee. Ik vind de Zoeva Soft Definer echt de meest veelzijdige oogschaduwkwast die er bestaat. Een must have!

 Ik heb deze kwast nu al een tijdje. Ik vond hem altijd al prettig werken maar pas sinds een paar maanden heb ik ontdekt dat ‘ie voor zoveel dingen werkt. Als ik een snelle ooglook wil maken vervangt hij:

  • een platte oogschaduwkwast om oogschaduw op mijn ooglid mee te deppen
  • een fluffy oogschaduwkwast om mijn highlighter mee aan te brengen
  • een ronde blendingkwast om de oogschaduw in mijn arcadeboog aan te brengen en te blenden

 P1130275

Het fijne is dus dat deze kwast alles kan! Het komt door de vorm. Hij is niet super rond, maar ook niet heel plat. Het zit er net tussenin. Hij voldoet super voor bijna alle manieren van oogschaduw aanbrengen. Ik zeg expres bijna alles, want hij vervangt bijvoorbeeld een pencilkwast of eyelinerkwast niet. Maar voor een wat simpelere look (bijvoorbeeld met een lichte kleur op je ooglid, een highlighter onder je wenkbrauw en in je binnenste ooghoek en een donkerdere kleur in je arcadeboog) doet hij het supergoed.

 P1130276

Ik moest dit gewoon even delen, want ik denk dat elke make-up liefhebber deze kwast moet hebben! Ik heb zelf nog geen budget versie gevonden van deze vorm kwast, deze van Zoeva is toch wel de beste. Hij kost €5,80 en is in de Zoeva shop te koop. De andere kwasten van Zoeva zijn ook geweldig, dus dan kan je meteen wat andere kwasten uitproberen!

Als voorbeeld, deze look heb ik alleen met deze kwast gemaakt (behalve het zwarte lijntje):

P1130279

Heb jij dat ook wel eens? Dat je een specifiek product in je beauty collectie ineens helemaal geweldig vindt omdat je ontdekt wat ‘ie allemaal kan?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.