Move to the beat met Coca-Cola

Advertorial – De Olympische spelen zijn volop aan de gang, en als oudste partner is Coca-Cola ook lekker sporty bezig! En wat maakt sporten nóg leuker? Muziek! Daarom staat hun Facebookpagina in het teken van Beats & Sports. Samen met Mark Ronson en vijf topatleten maakten ze het nummer ‘Anywhere in the world’. Jij kan daar je eigen versie van maken! En dat is léuk!

Het leuke is dat de app gebruik maakt van allerlei gegevens van jouw Facebook, zoals het aantal vrienden, likes en foto’s. Daarmee wordt een soort nieuwe beat gecreeerd. Ook kan je jouw favoriete sport en muzieksoort kiezen om het nog iets meer jouw eigen stijl te maken. En tadaaa, daar is dan jouw eigen videoclip met je eigen versie van Anywhere in het World!

Deze hele zomer komen er gave dingen op de Coca-Cola Facebook, zo kan je elke week te gekke prijzen winnen met de prijsvragen. Succes en heb een sporty zomer!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.