3 december 2016 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Moroccanoil Thickening Lotion
Een MissLipgloss artikel

Moroccanoil Thickening Lotion

Moroccanoil Thickening LotionSinds mijn New York vlogs waarin ik vertelde over de Moroccanoil Thickening Lotion krijg ik elke week wel een paar keer de vraag of ik er alsjeblieft meer over wil vertellen. Maar natuurlijk! Heel graag zelfs, want dit product is voor mij onmisbaar geworden. Ik gebruik hem elke keer als ik mijn haar föhn voor voller, dikker haar met meer volume. Zonder enige moeite!

Moroccanoil Thickening Lotion

Moroccanoil Thickening Lotion, ca. €30, vanaf januari/februari verkrijgbaar in NL

Even geleden kwam Moroccanoil met de Texture lijn, en binnenkort is de Moroccanoil Thickening Lotion te koop. Een product dat zorgt voor instant dikker, voller haar. Het bevat verzorgende bestanddelen als arganolie en vitamines voor gezond en glanzend haar. Je brengt het aan op handdoekdrooghaar: je gebruikt één pompje van de lotion en dat verdeel je over je haar, van je aanzet tot de punten. Daarna föhn je het zoals gebruikelijk.

De verpakking is zoals je gewend bent van Moroccanoil: blauw, oranje en stijlvol. De lotion heeft een wat kortere, dikkere verpakking met een pompje. Dat werkt makkelijk en hygiënisch.

Moroccanoil Thickening Lotion

Dit zijn de bestanddelen:

Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Vp/Va Copolymer, Caprylic/Capric Triglyceride, Sd Alcohol 40-B (Alcohol Denat.), Dimethicone, Cetearyl Olivate, Cetearyl Glucoside, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Hydrolyzed Quinoa, Coconut Alkanes, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Geranium Maculatum Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Coco-Caprylate/Caprate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Peg-12 Dimethicone, Parfum/Fragrance/ Aroma, Sorbitan Olivate, Benzyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Olealkonium Chloride, Polyquaternium-55, Xylitol, Hydroxyethylcellulose, Alcohol, Peg-12 Allyl Ether, Benzophenone-4, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Peg-12, Polyquaternium-16, Polyquaternium-7, Sodium Nitrate, Laurtrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Glyoxal, Disodium Edta, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Propylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Motl01.

Je ziet heel veel ingrediënten waarvan een goed deel verzorgend is. Ik zie vette soorten alcohol, arganolie, koksolie, groene thee extract, kamille extract, geranium extract, lavendel extract en jojoba-olie. Een ingrediënt dat onder andere het vollere effect aan je haar geeft is volgens Moroccanoil de quinoa. Deze zet uit als het in contact komt met water en als je het vervolgens droogt, blijft het vollere, dikkere effect. Er zitten ongetwijfeld meer ingrediënten in de lotion die zorgen voor volume en een voller effect, maar quinoa is hierin het belangrijkste.

Het resultaat is lastig vast te leggen op beeld, ik creëer hoe dan ook wel volume in mijn haar, maar het verschil met de Moroccanoil Thickening Lotion is dat mijn haar ook écht voller vóelt. Als ik mijn haar vastpak of het in een staart wil doen, is het zeker een halve keer zo vol en dik. Alsof elk haartje net een beetje dikker is geworden. En dat zonder dat het stroef, vettig of zwaar aanvoelt: het is heel luchtig en je ziet of voelt het niet. Je ruikt het wel! Het ruikt gewoon naar die heerlijke Moroccanoil geur.

De Moroccanoil Thickening Lotion is een echte aanrader als je voller haar wilt zonder al teveel moeite te doen. Je doet gewoon wat lotion in je haar na het wassen, even föhnen en voila. Ik vind het een uitkomst en heb nog niet vaak een product gebruikt dat dit doet. Vanaf begin 2017 is de Moroccanoil Thickening Lotion te koop en dan zal hij rond de €30 kosten. Ik heb dit product gekregen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.