Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 mei 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • edned
  • en dan nog even dit
  • Miss Lipgloss in de media
  • rtv oost
Een MissLipgloss artikel

Morgenavond te gast bij EDNED

Hi ladies! Hoe gaat het met jullie? Weer helemaal bijgekomen na Koninginnenacht en -dag? Ik heb de afgelopen week heerlijk genoten van de zon en de feestjes, dus deze week weer lekker aan het werk. Zo ben ik morgenavond te gast bij de talkshow En Dan Nog Even Dit bij RTV Oost! Het is om 17.21u live te zien op RTV Oost en ’s avonds wordt het herhaald om 18.20u, 19.20u en 20.20u. Na afloop kan je de aflevering ook bekijken op de site en ik zal het daarna ook hier plaatsen. Ik vind het zelf best wel spannend, ik ben natuurlijk wel vaker geïnterviewd, maar nooit live op televisie! Ik vind het ook onwijs leuk, wat een eer 🙂 Ik zou het super leuk vinden als je kijkt (als je RTV Oost kan ontvangen)! 😀 Ik ben trouwens nu ook wekelijks te horen bij RTV ZOo, de Zwolse omroep. Elke vrijdag rond half 8 klets ik bij met Thomas van ZOo What, het jongerenprogramma daar!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.