Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
10 december 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Morgen om 10u bij RTL Koffietijd!

Ongeveer anderhalve maand geleden was ik voor het eerst bij Koffietijd, en morgen zit ik er gezellig wéér! Ontzettend leuk, ik heb er onwijs veel zin in. De vorige keer stelde ik mezelf voor, morgen ga ik je wat tips geven voor drie mooie kerstlooks. Want zover is ’t alweer bijna… Ga je morgen kijken om 10u, RTL4?

Ik vind het natuurlijk super leuk dat ik nu weer gevraagd ben om langs te komen. En zo snel alweer! Hier heb ik wel altijd een beetje van gedroomd, hoor. Onwijs leuk, en er kijken zoveel mensen naar Koffietijd! De vorige keer had ik er enorm veel nieuwe bezoekers door, dus alleen daarom vind ik het al te gek. Maar ook omdat het natuurlijk wel erg gaaf is om jezelf op televisie te zien! Het is gewoon zo gek omdat ik al jaren er over na denk hoe gaaf het zou zijn om op tv te zien te zijn, en nu is het zover. Jaren geleden stond het op mijn vision board: een televisie met daarin mijn hoofd geplakt, haha. En moet je nu zien! Bizar, ik vind het echt te gek. Het is mijn tweede keer Koffietijd dus ik ben een heel stuk minder nerveus en heb er vooral gewoon zin in. En er komen zeker meerdere keren want ik blijf terugkomen als beauty expert bij Koffietijd! Ik vind het zó gaaf!

Ik ga vanavond al richting Hilversum om daar te overnachten, zodat ik niet zo belachelijk vroeg de deur uit hoef morgen. De vorige keer vond ik dat nogal stressvol, dus nu slaap ik lekker in de buurt en kan ik relaxed richting de Koffietijd villa morgen.

Voor nu: wat doe ik aan en wat doe ik met mijn make-up? Ik neem maar gewoon een paar jurkjes mee én een toilettas vol make-up zodat ik nog kan kiezen. Omdat het thema kerst is, denk ik dat ik voor mooie smokey eyes ga met nude lippen (ik zie het al helemaal voor me) en ik neem denk ik mijn panterjurkje, mijn blauwe kanten jurkje en nog wat jurkjes mee. En natuurlijk verschillende paren schoenen. Ik ga deze keer met de auto, dus ik hoef ’t allemaal niet te tillen, haha. Gelukkig maar.

Ik heb er heel veel zin in, tot morgen op jouw televisie! Haha!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.