Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
5 september 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • b academy
  • pascale tesser
Een MissLipgloss artikel

Morgen: eerste dag B Academy!


Ik begin een klein beetje zenuwachtig te worden en heb vooral héél erg veel zin in morgen: ik heb morgen mijn eerste ‘schooldag’ bij B Academy! Ik vertelde jullie er al eerder over en morgen is het dan eindelijk zover. Ongeveer een half jaar lang krijg ik elke maandag de hele dag les van Pascale Tesser. Ik heb enorm veel zin om nog meer te leren over make-up. En dat is niet alleen voor mezelf heel leuk, maar ook voor jullie, want doordat ik meer leer en meer weet, kan ik jullie beter tips geven en betere how-to’s maken. Dat geeft toch net even iets extra’s aan de site, vind ik 😀

Morgen om 10.00u begin ik en mijn vriendinnetje Madelon gaat mee als model. Elke week moeten we een model meenemen om daar de look van de week op te doen. Nikkie belde me net dat we morgen een classic smokey eye gaan maken en I can’t wait really!!!

Ik neem zelf elke week mijn camera en fototoestel mee en ik ga jullie updaten over alles wat ik leer en doe bij B. Als je zelf ook een make-up course wil doen daar: die kost  €3045 exclusief BTW (voor 16 weken) en een starterskit kost €395 exclusief BTW. Jep, het is een flinke duit, het was ook een rib uit mijn lijf allemaal. De starterskit heb ik nog niet aangeschaft, ik ga eerst even kijken hoe ver ik kom met mijn eigen producten. Ik heb het er voor over omdat ik graag nog véél meer wil leren over make-up en gewoon meer ‘expertise’ wil hebben voor hier, op MissLipgloss.nl.

Nou, jullie gaan nog veel meer horen hierover, wish me luck voor morgen! 😀


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.