MissLipgloss.nl @ RTL Boulevard!

Ik heb van jullie zoveel lieve berichtjes en tweets gekregen, bedankt daarvoor!!! Gisteravond om 18.30 was ik te zin in RTL Boulevard, je kan hier het fragment terugkijken!

In totaal ben ik gisteren een kwartier geΓ―nterviewd, we hebben het over van alles gehad! Wat ik allemaal doe op een dag, hoe ik met goede doelen samenwerk, wat beautybloggen precies inhoudt… Er zijn twee zinnetjes uit gehaald, maar dat is natuurlijk logisch omdat het item maar een paar minuutjes duurde! Ik vond het in ieder geval een enorme grote eer dat ik hiervoor ben gevraagd en wat is het toch raar om jezelf zo op RTL4 te zien!!

Wel vind ik zelf dat ik wel wat enthousiaster over had kunnen komen, maar ik was behoorlijk nerveus en uit het kwartier durende interview zijn er dus twee zinnetjes uitgepikt. Het komt niet zo goed over hoe blij ik met alles ben, maar dat is dan even een puntje voor een volgend interview haha! LACHEN!

Bedankt iedereen die even gekeken heeft, ik ben hier ongelooflijk dankbaar voor! Ik, op RTL4, waaaaa πŸ™‚ <3


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

140 reacties
 1. Eva

  In de concurrentie “strijd” (of populariteitsstrijd…? Nee toch? Dat is ZOOOO kleuterschool…)
  ben ik voor degene die de producten tegen REDELIJKE prijzen aanbied.

  Een haarolie die ik bij de toko voor 5 euro haal voor een tientje op je site zetten, tja, wat de gek dr voor geeft, nietwaar? Maar dan de opmerking erboven: “adviesprijs 15 euro” (!)

  Sorry hoor dat vind ik rieken naar volksverlakkerij.

  Happy (and economical) shopping! πŸ˜‰

 2. Aleyna

  Ik bekijk jouw en mascha’s blog altijd en het viel bij mij ook op dat je minder aandacht kreeg wat ik erg jammer vond! Ik vind jullie beide leuke meiden maar jij verdient het net zo om wat meer aandacht te krijgen want je werkt niet minder hard dan mascha. Maar zoals je al zei wel leuk dat je de kans hebt gekregen en je mag trots op jezelf zijn!

 3. Amber

  Haha ik heb echt genoten van dit kleine stukje. Zo leuk om mijn beautygoeroe’s op tv te zien πŸ™‚ En Mascha heeft het ook goed gedaan. Jullie hebben allebei wel jullie specialiteiten op bloggebied. Zo vind ik dat jij veel betere reviews schrijft en Mascha maakt meer en leukere filmpjes. Misslipgloss en Beautygloss zijn gewoon mijn favo blogs πŸ™‚ Ga zo door πŸ˜€

 4. Lisa

  leuk zeg! je mag trots op je zelf zijn! ben je trouwens heel veel aangekomen? of lijkt dat zo door de camera?

 5. clarissa

  hey,

  Super leuk stukje… Ik ga niet allemaal kijken hoe je keek en of je de juiste kant op kijkt en bla bla. Was gewoon vet! En het werd eens goed gezegt hoe belangrijk jullie zijn voor mij! En ik ga het stukje bewaren. Mocht ik nog eens een vraag krijgen van een date die wil weten wat ik dan allemaal volg op internet πŸ˜‰

  Zou trots op je zelf zijn… Blijkbaar komen die anderen mensen dagelijks op tv en weten zij precies hoe het hoord. Ik niet iig ^^

 6. Sylvia

  Whaaaaa……te gek voor je !!!!! Super gaaf man.
  Had je dat zelf ooit gedacht dat je op tv zou komen toen je hier een paar jaar geleden aan begon?? Is toch te gek, ben super blij voor je.
  groetjes uit het zuiden :love:

 7. Lisanne

  Toch jammer dat er dan altijd mensen zijn die denken dat ze het beter weten dan jij en die het je niet gunnen. Ik vind het harstikke gaaf voor je dat je op tv was en je deed het hartstikke goed! Trek je niets aan van de negatieve reacties, waarschijnlijk komen die alleen maar voort uit jaloezie. Je bent super en blijf gewoon zo doorgaan.

 8. mimi

  je bent zo goed in bloggen ( I Know saai commentaar)

  Xxx Mimi :love:

 9. Gemma

  Je deed het super! πŸ˜€

 10. Nicole

  Super! Echt leuk voor je πŸ˜€ Het had ook wel alleen over Misslipgloss mogen gaan vind ik. Dit is gewoon de leukste blog!

 11. Jo

  Wow! Super gaaf! Jij bent zo mediageniek! Hoe je praat en doet.. zo natuurlijk en zo fijn om naar te kijken! Proficiat!!

 12. Maxime

  Super gedaan, Cyn! Ik ben erg trots op je als bezoekster.

 13. Kelly @ Kell’s Kitchen

  Heb speciaal naar Boulevard gekeken die avond, omdat ik via Twitter wist dat je op tv kwam. Wat moet dat spannend geweest zijn! Ik vond dat je goed overkwam hoor, gewoon lekker jezelf! Je hoeft ons – mij in ieder geval – niet te overtuigen dat je enthousiast bent; dat is elke x weer te zien op MissLipgloss ;-D Keep up the good work!

 14. assiepoester

  Goed gedaan hoor!.

 15. Dita

  Wat een top stuk! Je mag trots op jezelf zijn meid.

 16. Kim

  Ik vond ten eerste dat je goed overkwam, en helemaal niet dat je meer moet lachen. Wel vond ik op het punt dat ze praatten over dat Mascha een shop is begonnen ze dat ook bij jou hadden vermelden. Maar ja JE ZAT IN RTL BOULEVARD!!!!
  AHHH! πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

  • mimi

   haha lekker veel smileys xx

 17. Alicia

  Hai Mascha, heel goed gedaan! Ik vond het zelf ook opvallen dat Mascha meer in de schijnwerpers stond. Vond ik zelf erg jammer aangezien jou blog mijn favoriet is! Klik jou altijd als eerste aan haha! Ik vind jou juist heel puur & eerlijk overkomen altijd. En jou shop is daarnaast ook mooier. Ik vind jou ook iets volwassener overkomen, ikzelf ben 25 dus daar zal t ook wel aanliggen. Keep up the good work. En blijf geloven in jezelf, je doet t geweldig!

 18. Jolien

  Leuk item is het geworden! En ookal was je kort aan het woord, ik vond dat je juist heel vrolijk en relaxed over kwam! Nice work girl!

 19. Hanan

  Heb getikt mt gsm,beurt moet zijn buurt

 20. Hanan

  Cynthia je zag r echt super uit. Enerzijds mss beter dat jij naar studio moest want je hebt thuis niet echt een gescheide ruimte voor je werk. En mascha heeft zelf een eigen kantoor,dat oogt wel professioneler.

  Maar desalniettemin jouw blog is mijn favoriet,stukken professioneler dan die van mascha.en jij bent ook visagist,daarom vind ik jou kritischer in jouw reviews dan BG.mascha is goed in video’s en leuk om naar te kijke,ze praat gewoon zoals bv je buurmeisje wat haar wat laagdrempelig maakt maar ik hecht veel meer waarde aan jou reviews en tutorials,die zijn echt van hoger niveau dan die van Ω‹BG. De ooglooks die jij plaatst daar komt mascha niet eens bij in de beurt.

  Pff lang verhaal maar wil je gewoon late wete dat je een topmeid bent!!!

 21. Milou

  Overigens, al die reacties of jij of Mascha leuker zou zijn dan de ander. Ik lees elke dag met veel plezier jullie beide blogs (maar ook nog vele andere beautyblogs). Ik vind de ene niet leuker dan de andere, maar jullie hebben beide bepaalde kwaliteiten en zijn heel verschillend. En dat vind ik juist leuk! Die verschillende stijlen en reviews. Dus ga allemaal vooral zo door, ik vind jullie super! X

  • Minka

   helemaal mee eens!

 22. Martiniii

  Ik vond het leuk om te zien! Ook grappig dat je dan opeens een ‘bekende’ op tv ziet ! πŸ˜†

  • Denise

   Heyy! <3 jullie site Martine! Keep up the good work. πŸ˜€

  • Minka

   Vind jullie ook echt te gek!

 23. Minka

  Zo ontzettend leuk om jouw groei als persoon en de website zelf mee te maken. Ben al ‘ fan’ vanaf het eerste uur zoals je misschien weet, en ben echt trots op wat je hebt bereikt.

  Mijn favoriete quote van Jim Rohn sluit goed bij bovenstaande aan: β€œSuccess is something you attract, by the person you become.”

  :love:

 24. Hedwig

  Heel tof filmpje, en je ziet er echt stralend uit hoor πŸ™‚

 25. Sylvia

  Wauw wat ontzettend tof om met je eigen bedrijf op tv te komen!!
  Wees alsjeblieft heel erg trots op jezelf!

  You go girl!!!

 26. Bianca

  Ik heb het gezien, leuk stukje hoor. Mag je trots op zijn πŸ™‚

 27. milou

  SUPER! Leuk Cynthia! Gefeliciteerd, voor je het weet heb je je eigen tv-beauty-programma en ben je de nieuwe Oprah πŸ˜‰

 28. inge

  Hoi hoi!

  Ik vind het een beetje raar dat iedereen zo kritisch op je is.. Dat je teveel naar links keek etc. Laat ze er zelf maar eens gaan zitten! Je keek keurig naar de interviewster en het inteview was ook super leuk! Mascha en jij zijn alleei toppers

  • Francisca

   Mee eens! Het zou juist heel raar zijn om tijdens een interview niet naar de interviewer te kijken!

 29. Kirsten

  Ik vind dat je helemaal geen reden hebt om zo kritisch op jezelf te zijn. :love: Je kwam heel goed over op camera. Je bent een supersuccesvolle jonge carreerwoman en het feit dat RTL Boulevard een item over je wil maken is een absolute mijlpaal in je carriere! Kuddos! πŸ˜€

 30. krabbelpoot

  Ik heb het niet gezien, maar ik ga uitzending gemist checken!

 31. Milani

  Je mag trots op jezelf zijn! πŸ˜€ Lijkt me gaaf om dan ineens zelf het gespreksonderwerp te zijn waar Maik de Boer, Jan Kooijman en Bridget Maasland over praten! πŸ˜‰

 32. Marii

  Super leuk!! πŸ˜€ je hebt het hartstikke goed gedaan πŸ˜€

  Enne ik vind het juist hartstikke leuk dat zowel jij en mascha gevraagd zijn aangezien jullie beide een leuke site hebben maar wel lekker verschillend van elkaar en ieder zijn eigen ding! daar houd ik van!!

  Keep up the good work πŸ˜‰

 33. Mickyy

  Echt super leuk, jullie allebei! Even een hele stomme vraag, je zegt zelf dat het zwaartepunt bij Mascha ligt en dat zij natuurlijk ook groter is en dat je dat wel begrijpt, maar dat je het feit dat zij veel aandacht(bij RTL dan) krijgt wel jammer vind(als ik het goed heb begrepen in de comments πŸ˜‰ ) Hoe gaan jullie met zulke dingetjes in jullie vriendschap om? Want jullie zijn goede vriendinnen toch? Hebben jullie het er dan ook samen over etc? Als je het niet wil beantwoorden moet je het niet doen hoor! Fijn weekend :love:

  • Miss Lipgloss

   We hebben hier elkaar toevallig nog niet over gesproken, maar daar hebben we het gewoon over hoor πŸ™‚ Ik gun het haar juist heel erg dus ik ben heel blij voor haar. Het is niet dat ik boos word, waarom zou ik boos worden omdat zij succesvol is? Volgens mij is dat een beetje dom, haha.

  • Duygu

   Is helemaal niet nodig..
   Zij kan een stap groter lijken maar zoals Cynthia, was Masha ook eerst..
   En ik zal het zeggen Cynthia zal zeker ook zoals haar worden..
   En boos worden slaat nergens op .. Zij is zij en Masha is Masha:)
   Daar kunnen ze niks aan veranderen.
   En het hoeft ook niet Cynthia is heel goed!

   xxxx

  • Mickyy94

   Hee, Ik bedoelde het ook echt niet negatief hoor! Maar bijna alle comments gaan over wie beter is en bij Mascha ook en vroeg me af hoe jullie daar mee om gingen! Maar je moet mij echt niet verkeerd begrijpen, vind jullie allebei helemaal geweldig!

 34. beautyglossfan.

  Ik vind MissLipgloss echt een na-aper van Beautygloss.
  Gelukkig volg ik de blogger Mascha al jaren ^.^ :*

  • Francisca

   Niet dat ik iemand een na-aper vindt, want beide meiden zijn uniek, maar als je kijkt naar de tijd waarop ze zijn begonnen had je kunnen zien dat Cynthia in 2006 is begonnen en Mascha in 2007. Ik heb een voorkeur voor de site van Cynthia, maar om daarom nou één van hen een na-aper te noemen slaat nergens op. Hun sites zijn allebei anders, en als je de één meer volgt dan de ander is het prima, maar waarom de site van degene opzoeken die je niet leuk vindt om daar te gaan lopen trashen?

 35. Sandra

  Ik zei het gisteren al, maar ik vond dat je het superleuk hebt gedaan Cynthia, je kwam rustig over (duh!), echt leuk!!

 36. lisa

  Ik vond masha van beautygloss veeel beter!
  Zij is gewoon leuker en beter!
  sorry maar dat vind ik nou eenmaal

  • Stephanie

   haha goed reactie Cynthia (y)

  • Mickyy

   Aan wie ga jij het doorgeven dan? Ken jij een MASHA? Ik niet! Hihi

  • Shana

   aaaawh Cynthia je bent echt top ! Ik weet dat jij dikke vriendinnetjes samen met Mascha bent en het is ook zo leuk dat je ook blij bent voor haar , maar jullie verschillen natuurlijk van elkaar zij heeft weer de skils om goed video’s op te nemen en jij maakt wel (erg) leuke looks en jou shop is beter zo hebben jullie alle twee wel dingen waarvan je echt kan genieten en ik kan me nog heel goed herrineren dat ik via beautygloss hier terecht kwam en hey .. I fell in love with your blog en ja er zijn mensen die jou blog leuker vinden dan die van Mascha , ik persoonlijk vind jullie bijde geweldig keep up te good work ! :blush:

  • Djoek

   Hahaha wat een topreactie Cynthia :’D

  • Jac

   hahahahhaha

  • Suzanne

   Wat doe je dan op deze site, alleen een nare reactie achterlaten? πŸ˜‰

 37. Cola

  Mascha kreeg inderdaad meer aandacht, maar ik vond dat zij ook beter over kwam op TV. 😑
  En zij staat ook op nr.1 met de meest bezochte beautybloggers en jij op de 2e, misschien daarom? πŸ˜‰

 38. Rens

  Je mag onwijs trots op jezelf zijn!!

 39. Crmen

  wat een mijlpaal πŸ™‚ je mag erg trots op jezelf zijn :love:

 40. Marloes

  ja ik vond het ook een leuk stukje! En een beetje raar dat ze het alleen over mascha hadden, ik ben ook een grote mascha fan, maar het is toch raar van die maik de boer dat ie het heeft over dit meisje blabla en daarbij jou helemaal overslaat? Ik vind niet dat hij zn huiswerk echt goed heeft gedaan.
  Maar ik vond mascha en jou allebei heel leuk overkomen.

 41. Ellen

  Leuk stukje! Ikzelf ben Belgisch, dus heb het even op internet bekeken :).
  Leuk dat Mascha ook meedeed, al vind ik wel dat zij er op één of andere manier ‘leuker’ uitkomt in het filmpje. Je lijkt inderdaad niet zo enthousiast en het lijkt alsof je soms een beetje uit de hoogte kijkt.. Maar dat zullen inderdaad gewoon de zenuwen zijn! Verder heel erg goed gedaan hoor, maar dat is misschien een kritiekpuntje voor in de toekomst :blush:

 42. Sanne

  Wauw wat goed gedaan meiden! πŸ˜€ Ben trots op jullie.

 43. Jasmijn

  SUPER gedaan!! Je verdient het om eens in the spotlights te staan
  natuurlijk doen wij dat door jou reacties te sturen maar dat je zelfs
  gevraagd word door RTL bevestigd wel echt hoe goed je bent!!

 44. Heleen

  Ik heb het ook gezien en ik vind dat je heel erg trots mag zijn op jezelf. Heel goed gedaan. :blush: Wel jammer dat er meer aandacht was voor Mascha en haar shop.

 45. Nicole

  Je bent wel kritisch op jezelf hoor..! Haha je deed het juist goed!! Ik vond het erg leuk:lol: je mag best trots zijn op jezelf!
  Liefs, Xxx

 46. Marian

  Heel leuk om te zien! Vind dat je het erg goed hebt gedaan, erg knap dat je zo rustig over komt op tv!! Stiekem was ik best trots (ook al ken ik je niet persoonlijk, haha raar eigenlijk)

 47. Jasmijn

  Ik had het gisteren al gezien en ik vind helemaal niet dat je onenthousiast overkwam je kwam juist trots en bescheiden over en het kwam ook heel natuurlijk over! Je mag echt trots zijn op wat je bereikt hebt!

 48. Tamara

  Je kijkt ook steeds erg veel naar links, misschien kun je de volgende keer beter proberen naar de camera/interviewster te blijven kijken? (:

  • Miss Lipgloss

   Ik keek constant naar de interviewster πŸ™‚

 49. Eline

  Ik was eerder gaan koken zodat ik zeker wist dat ik het item kon zien! Echt een heel leuk stukje geworden! πŸ˜†

 50. Romy

  Gewoon echt geweldig, heel duidelijk en rustig gesproken, alsof je het al jaren doet;). Vond het ook wel jammer dat er niet zoveel over jou werd verteld als over Mascha.
  Maar echt top gedaan! Liefs

  • joanne

   mascha geeft ook feestjes en heeft een keer de viva 400 gewonnen
   niet naar bedoeld voor cynthia ofso maar dat noem je pas een prestatie
   en daarom hadden ze het ook zoveel over mascha

 51. Myrthe

  Wauw wat super! Je was gewoon op rtl4!! Echt heel goed, en ook erg leuk om te zien ;D

 52. daydreamers

  Echt super gaaf dat je op rtl kwam, ik had het gemist. Maar vond het zo gaaf toen ik las dat je er in kwam dat ik het heb terug keken!
  liefs,

 53. gerrianne

  Ik heb het net meteen terug gekeken en wat een leuk stukje! Iets anders dan een uitgebreid intervieuw, maar gewoon die flitsende beelden. Je stond er prachtig op!

 54. Kim

  Ik heb het gisteravond terug gekeken, je deed het echt goed! Ik vond vooral dat je professioneel over kwam. Het kan denk ik best snel als verwaand of verwent overkomen dat je zo ”vaak” per jaar ergens heen gaat, maar ik vond je heel rustig en sympathiek! Leuk hoor :hihi:

 55. Fenna

  Leuk stukje πŸ™‚ Je hebt het goed gedaan! πŸ™‚

 56. Chantal

  Vond het een erg leuk stukje, mag je trots op zijn!

 57. Suuz

  Ik vond het leuk. Had t speciaal opgenomen en keek met een vriend. Die enorm verbaasd was over het aantal bezoekers en de invloed van een blog.

 58. kimberly

  Weer een giga mijlpaal voor Misslipgloss Cynthia! Waarom lachen? Ik vond je juist erg top overkomen, heel erg leuk! En je glimmende gezicht? Niets van gezien. Wie weet krabt John de Mol nog eens achter zijn oren en begint een helemaal nieuw programma hint hint! Haha!

 59. do

  suuper leuk stukje!

  ik vind niet dat je meer moet lachen ofzo
  maar je kijkt wel de ‘verkeerde’ kant op
  weet niet precies waar je wel heen moet kijken,
  misschien meer IN de camera, nu keek je er meer overheen?

  • Miss Lipgloss

   Ik keek naar de persoon die me interviewde, zoals het hoort πŸ™‚

  • N

   Het viel mij ook op dat je een beetje de hoogte inkeek. Jammer dat je dan meteen zegt dat je het wèl goed deed. Zo wordt het een beetje welles nietes.

  • F.

   Ik heb nog nooit een interview op tv gezien waar de ondervraagde echt in de camera keek πŸ˜‰ Je hoort naar degene te kijken die je ondervraagt πŸ™‚

  • Eveline

   Dat is sowieso niet iets waar Cynthia rekening mee hoeft te houden. Dat moet de cameracrew opvallen en ZIJ moeten er iets aan veranderen ;).

  • Miss Lipgloss

   Ik deed zoals het mij gevraagd werd. Dus ja, ik doe het zoals ‘het hoort’. Er worden wel op alle slakken zout gelegd hoor, poe poe πŸ™‚

 60. Lifesplash

  Ik kan het nu niet terug kijken, maar zodra ’t kan ga ik ’t zeker doen! Je klinkt er heel enthousiast en happy over.. dus ik ben benieuwd.

 61. Meer

  Ik volg jullie blogs allebei en ik vond dat het filmpje juist goed representateerde hoe jullie (mij dunken te) zijn :)! Juist oprecht en eerlijk. En dat is ook precies wat ik verwacht van iemand op wiens mening ik volledig vertrouw wat beauty betreft πŸ˜‰ Blijf zo doorgaan!

 62. Sandra

  Leuk dat je dit filmpje op je site plaatst want hier in BelgiΓ« hebben we helaas geen RTL 4. Echt knap van jou en Mascha, gefeliciteerd meiden! Ik blijf jullie sites met plezier lezen :).

 63. keava

  ik had je gezien! je moet echt trots zijn

 64. Lea

  Wauw Cynthia wat kwam je leuk over op tv! Ik vind helemaal niet dat je wel wat meer had mogen lachen: je komt heel sympathiek over. Je had steeds kleine glimlach om je lippen en ik vond dat wel bescheiden overkomen op een hele positieve manier.

  Heel natuurlijk en spontaan, als ik jou was zou ik superblij zijn met deze beelden en met wat je hebt gezegd! πŸ˜‰

  • Miss Lipgloss

   Dankjewel <3 zo voelde ik me ook!!! Lief van je!!

 65. grace

  ik vind je echt een tofe peer ! 8)

 66. Joyce

  ik vond het zo cool! mijn ouders dachten echt dat ik gek geworden was toen ik opeens riep: hΓ©, dat is cynthia!

 67. Arnoud

  Supertof dat je op TV was. Mag je oprecht trots op zijn. Jammer dat Maik jouw shop niet even noemde. Ik zag je later op de avond op RTL8 πŸ™‚

 68. Denise

  Ik had je gezien, super tof zeg!! πŸ˜†

 69. My

  wow leuk! ik ga nu kijken x

 70. ValΓ©rie

  Wat ben je kritisch op jezelf! Ik vond juist dat je op deze manier heel professioneel overkwam. Super goed gedaan! Kan me voorstellen dat het heel erg spannend is.
  Waar is dit opgenomen? Ik vroeg het me af door die gekke muur, haha.

  • Miss Lipgloss

   Bij Blue Circle, het productiebedrijf van Boulevard πŸ™‚

 71. Yvonne

  Goed gedaan hoor!

 72. iris

  Lieve Cynthia,
  Ik vind dat je het geweldig hebt gedaan bij RTL boulevard! Je mag trots op je zelf zijn en met wat je bereikt hebt. Ik vond het alleen wat jammer dat Mascha wat meer de aandacht kreeg dan jij, want jij had het net zo hard verdient. Niet dat ik het Mascha niet gun, maar het viel me gewoon op! Veel succes met je blog en ik hoop dat ik nog heel veel leuke artikelen van jou mag lezen πŸ™‚
  Liefs!

  • Miss Lipgloss

   Vond ik ook wel een beetje, het zwaartepunt lag duidelijk bij Mascha en over mij werd praktisch niks gezegd, al had ik wel de stukjes die ik zelf vertelde, maar alsnog: wat een eer dat ik er ΓΌberhaupt bij zat!!! πŸ™‚

  • Joanne

   Hahahahah wat lief

  • Suzy

   Hoe leuk! Proficiat, je komt erg professioneel over. Well done. Je moet het maar doen, met zo’n camera voor je πŸ™‚ Wetende dat straks zovele mensen het zullen zien. Wat ik wel jammer vond, is dat de misslipgloss shop niet werd vermeld (of heb ik dit gemist?), maar ByBG.nl wel. In ieder geval, ik hoop dat er vele nieuwe bezoekers de weg naar deze leuke blog mogen vinden na de uitzending.

  • Lin

   Maarja, als ze ergens op locatie zijn voor een item gaan ze dat natuurlijk niet onwijs terugmonteren ten faveure van een paar studioshots zonder actie. Bovendien is maschas blog gewoon beter gelezen, dus die keuze is wel terecht. Hoe dan ook: tof!

  • Miss Lipgloss

   Dat is natuurlijk waar, maar ze maken zelf een keus om ergens al dan niet op locatie te filmen. Ik moest naar de studio komen omdat er geen ploeg beschikbaar was om naar Zwolle te komen, en er was toevallig wel een ploeg bij Den Haag in de buurt.

   Maar hey, ik focus me op het positieve en dat is dat ik in het item zat πŸ™‚ Dat vind ik natuurlijk te gek, dat zeg ik ook! Mascha’s blog is groter (ze heeft meer bezoekers), dat is iets wat feitelijk gewoon zo is, daar hoor je mij ook niet over πŸ™‚ En wie er beter is, dat is iets wat iedereen voor zichzelf moet bepalen en dat doet er ook niet toe, we doen allebei ons ding, op onze eigen manier πŸ™‚

  • Lina

   Jammer dat er steeds zo’n openbare strijd tussen beide blogs heerst.

  • Miss Lipgloss

   Die is er niet, niet tussen Mascha en mij, we zijn juist heel goede vriendinnen.

   Bezoekers maken die strijd, ons hoor je er niet over πŸ™‚

 73. Luna

  Fantastisch! Wees maar trots op jezelf!!! Maar zo’n intervieuw verdien je dan ook echt! Zoveel werk dat je in je site stopt! πŸ™‚

 74. Saar

  Ik heb het terug moeten kijken omdat ik het niet live vanuit ItaliΓ« kon zien, maar het fragment was echt onwijs leuk, be proud of yourself! :blush:
  Lovee

 75. Esmay

  Ik zag het! Superleuk item geworden, ook met Mascha!

 76. BrendaAndriese

  Ik kon alleen maar denken: wow, wat hebben die twee meiden het gemaakt zeg! Niets dan complimenten voor jullie. Jullie hebben je eigen leven tot een succes gemaakt en daar heb ik heel, heel veel respect voor.

  Lieve groetjes.

 77. Marye

  Ik zeg het nogmaals: Ik heb het gezien. Erg leuk en spontaan stukje. Vond het wel jammer dat bij Mascha wel werd vermeld dat ze een webshop heeft maar bij jou niet… Verder erg leuk!

  • Nina

   Ja dat Indd!

 78. Nina

  Ik vond je juist stralen hoor! πŸ™‚

 79. Marloes

  Haha, je bent inderdaad een beetje luchtig over je perstrips, maar dat is dan ook echt het enige.
  Voor de rest vond ik je super spontaan, leuk en gewoon lekker als jezelf over komen.
  Echt leuk! Was gewoon een beetje trots, hihi :blush: En je mag ook echt trots op jezelf wezen!

  • Miss Lipgloss

   Haar vraag was: ‘waar ga je allemaal heen in een jaar’ en dat was mijn antwoord πŸ˜›

  • Eva

   Je bent gewoon lekker antwoord aan het geven op een leuke manier, maar lijkt te vergeten dat er een camera bij is en dat je dus ook echt in beeld komt, volgende keer gewoon goed rechtop zitten, kin omhoog en trots kijken want dat mag best πŸ˜€

  • Lea

   Ik vond het helemaal niet zo luchtig, eerder een beetje trots maar toch bescheiden en daar kijk ik graag naar!

 80. Klarieke

  Twas echt tof o_O

 81. Tahnee

  Ik vond je juist heel oprecht over komen op tv! Alleen maar lachen, kan er soms ook erg geforceerd uit zien.

  • Christel

   Ja precies, dat dacht ik nou ook!

  • Desiree

   Inderdaad, ik vond je zo juist leuk overkomen, gewoon hoe je ook op je site overkomt. Denk dat je daar juist niets aan moet veranderen omdat je anders misschien nep over zou kunnen komen of veel te blij misschien. Zo was ’t goed!
   En super leuk dat je bij RTL Boulevard bent geweest, een moment om heel erg trots op te zijn!!

 82. GabriΓ«lla

  Ik vond het wel goed gaan πŸ™‚ alleen de volgende keer zoals je al zegt zou ik iets meer lachen πŸ˜‰

 83. Lyske

  Ik kon het gister niet zien dus ik ben blij met dit linkje maar gewoon WHAAAAAAAAAAAAAAAAAA wat gaaf zeg! Echt heel stoer van jou en Mascha! Ik zou een dag lang in de wolken zijn denk ik zo.

 84. Anneke

  Ik heb het vanochtend terug gekeken, erg leuk! Ik ben benieuwd of er nu ook meer bezoekers naar de site komen.

 85. Claudia (sparkling & Beautiful)

  Ik heb het even teruggekeken op internet en vind je juist wel heel erg spontaan over komen. Naturel & heel erg leuk ! Je mag supertrots zijn op wat je al hebt bereikt !

 86. Lola

  Hooi, ik heb gister zowat voor het eerst in mn leven naar RTL boulevard gekeken, om jou en mascha te zien πŸ˜†

  -xxx- Lola

  • ashley

   Haha ik kijk normaal ook nooit naar rtl boulevard, maar dit keer heb ik natuurlijk gekeken haha (: