Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
28 juli 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

MissLipgloss.nl @ RTL Boulevard!

Ik heb van jullie zoveel lieve berichtjes en tweets gekregen, bedankt daarvoor!!! Gisteravond om 18.30 was ik te zin in RTL Boulevard, je kan hier het fragment terugkijken!

In totaal ben ik gisteren een kwartier geïnterviewd, we hebben het over van alles gehad! Wat ik allemaal doe op een dag, hoe ik met goede doelen samenwerk, wat beautybloggen precies inhoudt… Er zijn twee zinnetjes uit gehaald, maar dat is natuurlijk logisch omdat het item maar een paar minuutjes duurde! Ik vond het in ieder geval een enorme grote eer dat ik hiervoor ben gevraagd en wat is het toch raar om jezelf zo op RTL4 te zien!!

Wel vind ik zelf dat ik wel wat enthousiaster over had kunnen komen, maar ik was behoorlijk nerveus en uit het kwartier durende interview zijn er dus twee zinnetjes uitgepikt. Het komt niet zo goed over hoe blij ik met alles ben, maar dat is dan even een puntje voor een volgend interview haha! LACHEN!

Bedankt iedereen die even gekeken heeft, ik ben hier ongelooflijk dankbaar voor! Ik, op RTL4, waaaaa 🙂 <3


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.