Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
26 november 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Miss Lipgloss in de media
Een MissLipgloss artikel

MissLipgloss.nl in het NOS Journaal

Photobucket

Het is hier nu 7.00u ’s ochtends in Japan en krijg een sms’je van mijn moeder. ‘Je was vandaag op het NOS Journaal.’ Ik zet net mijn laptop aan en zie allemaal tweets! Meteen even terugzoeken dus, en Ernst-Jan Pfauth was weer op tv, wel over het onderwerp de Dutch Bloggies. Again een hele eer, want mijn site is gewoon helemaal te zien op het journaal, en hij zegt zelfs dat ik best in aanmerking zou komen voor zo’n Dutch Bloggie… Al kan ik hem dan niet meer winnen. Lees verder om het korte fragmentje te kijken.

P.s.: ik word nu dus net wakker, tijd om me aan te kleden en te douchen. Ik heb nog geen precieze planning voor vandaag, dat komt tijdens het ontbijt wel. Gisteren hebben we sake (een Japanse drank) gedronken in de New York Grill, het restaurant uit een scene uit Lost in Translation, wat een uitzicht… Foto’s komen, ofcourse!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.