Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
5 januari 2014 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

MissLipgloss.nl in 2013 – wat was populair?

Untitled2014! Inmiddels is het al eventjes zover. 2013 ligt achter ons. Ik wil deze keer niet al teveel terugblikken, maar ik wil wel even met je terugkijken op MissLipgloss.nl in 2013. Wat vonden jullie de leukste blogposts? En waar werd het meeste op gezocht? Ik ben gaan graven…

 

De 10 populairste blogposts

In 2013 zijn er 676 blogposts online gekomen! Dit zijn de tien best bezochte.

1. Mijn favoriete BB Creams & wat is een goede BB Cream?

Ontkurk de champagne, dit is de allerpopulairste en drukbezochte blogpost van 2013! In deze blogpost van maart leg ik uit wat mijn favoriete BB Creams zijn, maar ook waar je op moet letten bij het aanschaffen van een BB Cream. Dit is ook de blogpost waar de meeste mensen op ‘landen’ via bijvoorbeeld een zoekmachine.

2. Catrice BB Cream Review

In februari reviewde ik de Catrice BB Cream, waar ik erg enthousiast over ben. Een uitgebreide budgetreview waar heel veel mensen een kijkje kwamen nemen. Een welverdiende tweede plaats, al zeg ik het zelf!

3. Extensions van Beauty By Roos – eerste indruk

In september kreeg ik voor het eerst extensions en al snel daarna deelde ik mijn eerste ervaringen. Hier waren jullie allemaal zó nieuwsgierig naar dat deze blogpost op nummer drie in het lijstje eindigde. Op deze beauty kwestie heb ik ook de allermeeste reacties en vragen gehad! Voor mij was het dan ook een ingrijpende verandering, ik zag ineens heel iets anders in de spiegel! Voor jou vast ook wel even wennen.

4. Review: Essence gelnails at home

Iets later in dit lijstje staat de aankondiging van de Essence Gel Nails at Home en hier waren jullie onwijs nieuwsgierig naar. De review werd dan ook druk bezocht!

5. Ik wil iets persoonlijks met je delen

Iets minder leuk, maar dat persoonlijke is juist zo belangrijk aan mijn blog. Ik deelde in mei van afgelopen jaar dat het niet zo lekker met me ging, en dat had wat gevolgen voor de site. Ik kreeg er ondenkbaar veel reacties op – bijna duizend! – en ik was overweldigd door alle lieve, meelevende reacties.

6. Kruidvat BB Cream

De budget BB Creams scoren hoog in 2013! Deze review van de goedkope BB Cream van Kruidvat eindigt op nummer 5. Voor mij iets te geel, maar kwalitatief een heel oké BB Cream.

6. Beauty superfood ontbijt: havermout met banaan en chocola

Ah, een recept in de top 10! En wel dit gezonde ontbijtje voor een geweldige start van je dag. Moet ik snel weer eens maken!

7. Budget make-up

We blijven Hollanders, wij houden van goedkoop! In deze budget blogpost deel ik mijn favoriete merken en producten en ik leg je uit hoe je de budget reviews kan vinden op MissLipgloss, want ik review heel wat lekkere betaalbare producten.

8. Essence Gelnails at Home Najaar 2013

De echte review staat al eerder in dit lijstje, maar de aankondiging werd ook heel erg veel bekeken.

9. Clarisonic Mia 2

De gezichtsborstels, een ware hype in 2013 hier in Nederland. De mega uitgebreide review van de Clarisonic Mia 2 werd ook onwijs veel gelezen – ik kreeg er ook echt heel veel vraag naar. Tof om te zien dat iets waar zoveel tijd in is gaan zitten dan ook echt gewaardeerd wordt!

10. Recept: Vegetarische quinoa salade

Nog een recept, een van mijn favorieten (moet hem snel weer gaan maken), de vegetarische quinoa salade! Het is een erg lekker én gezond gerecht en ik maak het graag. Leuk dat deze in de top 10 staat!

 

Ik hoop dat je dit net zo leuk vind om te zien als ik. Ik denk dat het een goede afspiegeling is van hoe MissLipgloss is. Vooral beauty, maar ook wat persoonlijk en lifestyle (eten).

 

De meeste nieuwe bezoekers kwamen via

1 Bloglovin

2 Facebook

3 Google

4 Twitter

5 Pinterest

6 YouTube

7 Girlscene Forum

8 Beautygloss

9 Searchmobileonline.com

10 15minutebeauty

Dit zijn alleen nieuwe bezoekers, dus niet bezoekers die al eens op mijn site zijn geweest. Wauw, wat veel social media kanalen hè! Zo belangrijk!

 

Met welke zoekwoorden mensen op de site kwamen

1 Allerlei varianten van ‘miss lipgloss’

2 Beautyblog & Beauty Blog

3 Arretjescake

4 BB Cream

5 Miss Lipgloss Shop

6 Wenkbrauwen epileren

7 Banaan ei pannenkoek

8 Moisturizer

9 Maybelline BB Cream

10 Catrice BB Cream

Groei!

Van zo’n 35.000 unieke bezoekers naar zo’n 50.000 unieke bezoekers (+15.000 uniek per dag)

Van zo’n 11.500 subscribers op YouTube naar zo’n 40.000 subscribers (+26.550 subscribers)

Van zo’n 13.000 likes op Facebook naar zo’n 22.000 likes (+9.000 likes)

Van zo’n 15.000 followers op Twitter naar zo’n 22.000 followers (+7.000 followers)

Van zo’n 8.000 followers op Instagram naar zo’n 29.000 followers (+21.000 followers)

 

Ik vind het echt heel erg leuk om deze gegevens op een rijtje te zien. Het was een heel gegraaf in mijn statistieken, maar erg tof om te zien. Ik leer hier weer een hoop van!

Waar ik ook veel van leer, is jouw input! Vul mijn enquête hier in. Dankjewel!

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.