Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
22 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • beauty talk
Een MissLipgloss artikel

MissLipgloss.nl Beauty Talk

Maak jij eerst een product op voordat je nieuwe koopt?

Wat denk je… Nee. Ik zou het willen, soms denk ik terug aan de tijd dat ik één foundation had, één lipgloss, één lippenbalsem. Nu heb ik overal zoveel van! Ik heb honderden lipglossjes, hetzelfde met nagellak, tientallen blushes en foundations, ontelbaar veel kleuren oogschaduw en fléssen vol parfum. Ik vind het heerlijk, want het is mijn hobby. Mijn moeder is heel merkvast en zegt dan bijvoorbeeld dat ze een nieuwe bronzer gaat kopen. Haar vorige is dan echt tot en met de laatste kruimel op! Prachtig vind ik dat.
Soms koop ik wel een product opnieuw, bijvoorbeeld een fijne conditioner of een lipgloss die echt mijn favoriet is (zoals MAC Dazzleglass in Babysparks). Maar ik koop dan juist op tijd een back up, zodat ik niet zonder hoef te zitten. Dus mijn antwoord is unaniem nee.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.