Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
16 maart 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Miss Lipgloss vraagt...
Een MissLipgloss artikel

MissLipgloss.nl Beauty Talk #002

Deze keer de vraag:

Stel, je moet je hele stash weggooien (verkopen, weggeven). Je mag vijf items houden. Welke items zijn dat, en waarom?


MAC Studio Sculpt foundation, omdat het een geweldige foundation is én lang meegaat. Hetzelfde verhaal voor de MAC Studio Sculpt concealer. Deze twee producten houd ik omdat ik een mooi egaal gezicht de basis voor een mooie look vind 🙂 Daarnaast mijn Nyx wimperkruller en Max Factor False Lash Effect mascara: een likje mascara en gekrulde wimpers zorgen meteen voor een open en frisse blik. Laatste product… De Pupa Baked All Over. Blush, highlighter en bronzer in één. Voor een beetje kleur 🙂

Oeps… Hoe ga ik dat aanbrengen? Met m’n vingers dan maar? Dan zou ik denk ik de concealer ruilen voor een kwast.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.