Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
21 juni 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • beauty bits
Een MissLipgloss artikel

MissLipgloss.nl Beauty Bits

In MissLipgloss Beauty Bits laat ik je kleine beauty shots zien. Bijzondere en/of fijne producten, mooie winkels, een kijkje in mijn kastjes en pakketjes, leuke nieuwtjes… Enjoy!

 

Ik was vorige week in Munchen voor het persevent van SylvieNails, en op de terugweg konden we nog lekker shoppen op het vliegveld! Op Munchen airport vind je de prachtigtste winkels en counters, zo is er een hele mooie chique counter van Jo Malone, vol met geuren.

Het ziet er prachtig uit! Vooral hun geurkaarsen zijn heel erg bekend (niet op deze foto) en de gewone parfums. Ik heb aan alles natuurlijk even gesnuffeld maar ik denk niet dat dit ‘mijn’ merk is, ik vond niks écht heel lekker. Maar toch wel leuk om naar te kijken (en de tijd te doden natuurlijk, haha).

De beroemde Jo Malone geurkaarsen.

De parfums. Ik vind die kleine flesjes zó handig! Helaas vond ik dus geen enkele geur echt superlekker.

Er was ook een Bobbi Brown counter. Die highlighters! Zo mooi!

Een glansje staat iedereen goed 🙂

Kwijl, vooral die linker!

Bobbi Brown oogschaduws

En lipsticks, en lipgloss…

MAC! Zo handig als dat op vliegvelden te vinden is. Ik kocht een nieuwe Fix+ (backup, mijn andere is echt bijna op!) en een concealer waar binnenkort een review over online komt.

Op kantoor bij mijn shop liet mijn lieve stagiaire Linda me dit zien, ik kende het niet, maar het is een prachtige highlighter! Volgens mij is het merk Aziatisch (ook al staat er ‘New York’ onder) want op de achtergrond staan allerlei Aziatische teksten.

En deze mooie – maar volgens mij oude, want niet meer te koop – gradient blush van Estee Lauder! Linda weet wel waar ze me blij mee moet maken, gewoon even haar toilettas opentrekken 😉

Dit liet ik ook in de Sneak Peek zien, vrijdagavond was opruimtijd! Een keer in de maand ongeveer zoek ik mijn MissLipgloss-kasten uit. In de kast links zitten alle producten die ik binnenkrijg en nog wil proberen voor een review, in de rechter kast zitten persberichten en papieren. De hele week komen er wel pakketjes binnen en die zoek ik niet altijd meteen uit. Dus dat deed ik hier. En meteen de lades grofweg doorkijken om dingen die weg kunnen in de Albert Heijn tas te doen. Look Good Feel Better (lees meer over dit goede doel hier) haalt een keer in de paar maanden producten bij mij op voor kankerpatiënten, dus daarvoor zet ik ze apart.

Een bijzonder pakketje!

Met natuurlijk gewoon slippers erin, haha!

Dove heeft nieuwe deodorant! Ik ben erg enthousiast over hun gewone versie hiervan, lees in mijn review binnenkort wat ik van deze Natural Touch vind.

De laatste tijd komen er veel parfums binnen, en aaaa, ik werd wel heel blij van deze! Een van mijn favoriete geuren is Alien van Thierry Mugler, en nu is er een nieuwe soort, en wat is ‘ie ontzettend lekker…

En wat is het flesje mooi!

Van webshop Make Up Your Stash kreeg ik deze handige opbergdingetjes voor beautyproducten! In de linker kan bijvoorbeeld lipstick en in de rechter kwasten. Heel handig en staat ook leuk op een kastje bijvoorbeeld. Of gewoon bij de plek waar je je opmaakt. De linker kost €14,20 en de rechter €14,40.

Producten gesorteerd voor op de foto! Dat werkt toch makkelijker. Vroeger maakte ik een foto en dan ging ik meteen aan de slag met de blogpost, nu doe ik echt even een ‘fotoshoot’ voor meerdere producten. Soms ben ik uren aan het fotograferen, en ga ik daarna alles op de computer zetten, uploaden en dan de blogposts erom heen schrijven. Op die manier werk ik het meest efficiënt. En het is leuk!

Tijdens de eerste voetbalwedstrijd van Nederland deed ik niks met oranje, ik heb zelf helemaal niks met voetbal. Het interesseert me eigenlijk gewoon niet. Toen ik met de tweede wedstrijd bij mijn ouders op bezoek ging (vaderdag!) deed ik toch roze lipstick op en een oranje truitje aan. Toch wel leuk, al heb ik maar een paar minuten van de wedstrijd gezien, haha.

Ik had voor vaderdag natuurlijk een cadeautje voor mijn papa, en ik had uit Munchen wat meegenomen voor mijn broer, dus ik had voor mama ook wat dingetjes meegenomen. Ik weet wat ze graag gebruikt (‘bewaar shampoo voor me! En haarmousse!’) dus dat leg ik apart voor haar.

Na een week de panterprint op mijn nagels gehad te hebben, de sterretjes er op gedaan! Vind ik zo leuk! Binnenkort een uitgebreide review erover.

Na meer dan een half jaar is ie echt bijna op, mijn One Love Organics Easy Does it Foaming Cleanser 🙁 Dit is echt mijn favoriete gezichtsreiniger, omdat hij schuimt maar toch superzacht en verzorgend is voor mijn huid.

One Love Organics was te koop in mijn shop, waar ik heel blij mee was, maar omdat er problemen zijn met het distributeurschap in Nederland kan ik het helaas niet meer inkopen. Daar heb ik ontzettend van gebaald, ik vind het zo’n prachtig merk wat ik graag zelf gebruik, waar veel van jullie ook heel enthousiast over waren! Ik hoop dat er in de toekomst toch een goede distributeur in Nederland komt zodat ik gewoon mijn spulletjes bij ze kan inkopen en in de shop kan verkopen aan iedereen die One Love graag wil gebruiken. Op dit moment gaat dat niet 🙁 Mehh.

Iets wat ik al jaren gebruik en wat ik zo lekker blijf vinden: de Foaming Shower Gel van Rituals. Ze ruiken lekker, zitten in een hele praktische verpakking en ze voelen zo heerlijk zacht aan op je huid! Love it! Er zit wel SLES in, maar dat zit in bijna alle douchegels, dus dat vind ik niet echt een probleem. Jaren geleden zat er nog een andere spuitkop op waardoor je er soms niks meer uit kreeg, die is gelukkig wel verbeterd! Deze Sunrise is bijna op, ik vond hem heerlijk, lekker fris en oppeppend voor onder de douche ’s ochtends. Zo’n fles kost trouwens €7,90 en je doet er héél lang mee. Ze zijn soms ook in de aanbieding, dat je er twee met korting kan kopen.

Opperdepop: twee oogreinigers. Ik vond ze allebei niet heel geweldig. Die van Qiriness voelt vettig aan op mijn ogen, die van Benefit prikt een beetje. Toch wel opgemaakt allebei! Ik gebruik nu de micellaire reiniger van Etat Pur voor mijn ogen, die vind ik super goed!

Binnenkort komen er een paar uitgebreide reviews over verschillende producten van Decubal, en ik wilde vast even laten zien dat ik deze Body Scrub FIJN vind! Hij maakt mijn huid ontzettend zacht zonder te irriteren.

Hihi, mijn back-up stash Lady Speed Sticks in mijn kastje…

Hét product wat ik telkens opnieuw blijf kopen: MAC Fix+. Lees mijn review er over als je niet zo goed weet wat het is. Ik gebruik het elke dag na het aanbrengen van mijn make-up en neem ook altijd een klein flesje mee op reis. Voelt lekker, het effect is mooi en het maakt mijn make-up longlasting.

Deze blush/bronzer had ik al een tijdje in mijn stash liggen maar ik gebruikte hem niet echt. Tot een paar weken terug! Ik gebruik hem nu echt heel vaak, want wat is deze mooooi!

Kijk, drie mooie, warme tinten. Een lichte perzikkleur, een glanzende highlighter en een bronzer.

De drie kleurtjes los…

…en gemengd. Zo draag ik hem graag, net op/onder mijn jukbeen. Voor een gezonde gloed, prachtig!

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.