Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
27 augustus 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • in de krant
  • medi
  • medi-jaaa
  • Media
Een MissLipgloss artikel

MissLipgloss in de Stentor

Ik vind het altijd onwijs leuk als ik met Miss Lipgloss aandacht krijg in andere media! Het is altijd een beetje magisch als iemand anders iets over je schrijft, als je naam ergens in staat! En ik sta vandaag in De Stentor, yay! Afgelopen maandag kwam er een journaliste bij mij thuis en gisteren een fotograaf, en vandaag sta ik dus zwart op wit in de krant. Supergaaf, en lees even verder als je de tekst goed wilt lezen en de mooie foto wilt zien.


De foto terwijl ik een filmpje opneem (zogenaamd). Alleen maak ik geen dagelijks filmpje, maar een wekelijkse 😉 Maar dat maakt niet uit natuurlijk.

Yeah 🙂 Ik ben blij!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.