Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
29 april 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

MissLipgloss in CosmoGIRL! 102

Yeahhh, deze maand sta ik natuurlijk weer in de CosmoGIRL met mijn eigen pagina! Het is weer een – al zeg ik het zelf – hele leuke pagina geworden die ik je even wil laten zien…

Toch wel gek hoor, sta ik daar gewoon in de inhoudsopgave! 😀

Het onderwerp deze maand is ‘De perfecte basis’. In vijf stappen laat ik zien hoe je je basis mooi perfect kan krijgen!

Hey that’s me!

Stap voor stap… De foto’s maak ik trouwens gewoon thuis, net als hoe ik dat voor MissLipgloss.nl doe!

De foundation die ik op de foto’s gebruikte was trouwens Bourjois Flower Perfection. De kopjes bij de producten staan verkeerd, ik denk dat er bij de opmaak iets fout is gegaan! De poeder van Catrice en de basis van Essence staan verkeerd om. Zo zie je maar, niet alleen op blogs verschijnen soms foutjes, ook bij tijdschriften gebeurt het. Waar mensen werken worden fouten gemaakt, dat hoort er bij! Wel jammer, maar niet onbegrijpelijk.

Whiej! 😀


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.