Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
22 december 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • cosmogirl
  • cosmopolitan
  • cynthia
  • freelance
Een MissLipgloss artikel

MissLipgloss @ CosmoGIRL! + win


Hey meiden! Het einde van het jaar nadert, 2011 zit er zowat op. Toch gebeurt er ineens heel veel de laatste maand… Ik wil namelijk iets delen wat ik al héél lang wil én ik mag om dat te vieren met 10 halfjaarabonnementen op CosmoGIRL weggeven! Woooooo!

 

Laat ik maar met de deur in huis vallen: vanaf februari/maart 2012 ben ik elke maand te zien in het CosmoGIRL magazine! OMG! Ja! Ik krijg mijn heuse eigen Miss Lipgloss pagina in het blad waarop ik je in elk nummer voorzie van de laatste trends, how-to’s, persoonlijke reports… Alles wat met beauty te maken heeft en mij bezig houdt. Ik ben zó blij dat ik dat mag gaan doen en kan het nog niet echt geloven: het is jarenlang mijn droom geweest om voor tijdschriften te schrijven. Toen ik als tiener de CosmoGIRL! zelf las, droomde ik weg en bedacht ik me hoe het zou zijn om daar zelf voor te werken. En nu is het zo ver. WAUW! Ik mag mezelf dus beautyredacteur bij CosmoGIRL! noemen en dat vind ik echt zo gaaf, dat kan ik gewoon niet uitdrukken in woorden 🙂 Het voelt ontzettend goed en ik heb er ongelooflijk veel zin in. Mijn eigen… pagina… in… de… CG!… Nogmaals: Wauw! Ik ben er ontzettend excited over en ben op dit moment aan het werk voor mijn eerste item. Wat is het leuk, en anders dan schrijven voor een blog!

Ik ben trouwens ook al in nummer 100 te zien (met een interview) maar dat zal ik je natuurlijk tegen die tijd even laten zien.


En om dat met je te vieren geef ik samen met CosmoGIRL! 10 halfjaarabonnementen weg. Hoe leuk is dat? Het enige wat je moet doen is reageren op dit artikel. Zorg even dat je e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje staat. Je kan meedoen tot en met aanstaande zondag. De winnaressen krijgen persoonlijk bericht! X


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.