Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
7 april 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • diy
  • easter
  • How To
  • nagellak
Een MissLipgloss artikel

MissLipgloss bezoekers doen: Pasen nail art!

Laatst liet ik je een superschattige en simpele Pasen nail art zien en riep jullie toen op om zelf aan de slag te gaan! Ik kreeg superveel leuke nail arts binnen en wil er vandaag een paar aan je laten zien, want ze zijn zó schattig!

Mandy kon niet kiezen en versierde elke nagel met een ander design! Gras, paaseitjes en Paashaasjes!

Cuuuuuute! Kwispy maakte gras met bloemetjes en kuikentjes! Creatief!!!

Easter Bunnies! Sharon maakte deze schattige nail art.

Deze zou ik zelf ook kunnen maken! Leuk met die pastelkleurtjes, en een kuikentje en Paashaas! Gemaakt door Marianne.

Wauw, mooie nagels van Jard!

Joyce maakte paaseieren en een Paashaas. Kleurrijk!

Marleen kon ook niet kiezen en maakte wortels (hey, die hebben we nog niet eerder gezien!), een Paashaas, een kuikentje in een ei, een bloemetje en een (wel heel mooi) paasei! Wauwie! Enne… geef mij die chocolade eitjes maar 😉

Aaaaa, deze vind ik zo leuk! Zo schattig en leuk door zijn eenvoud. Mooie nagels ook, Mireille!

Weer een kleine chick en schattige stipjes! Mooi gedaan door Deborah.

En als laatste, streepjes, pastel en een schattige bunny door Mattania!

Deze nail arts zijn allemaal aan het meedingen naar een gratis voorjaarscollectie van Ciaté (check alle nagellakken en swatches hier), je kan nog steeds meedoen! Laat je inspireren door alle leuke creaties hierboven, plaats jouw Pasen nail art op de Facebook van de MLG shop en dan kan jij ook nog winnen 🙂 Ik heb dus nog niet gekozen uit de inzendingen, en dat is ook best wel lastig, want ze zijn zo leuk!

Welke vind jij de leukste?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.