Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
22 februari 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • cat's eyes palette
 • denim storm
 • indigo intensity
 • Miss Sporty
Een MissLipgloss artikel

Miss Sporty Cat’s Eyes Palette

Oogschaduwpaletten zijn te gek, maar vaak ook heel duur. In Nederland vind je niet veel mooie goedkope paletjes. Maar Miss Sport heeft nu de Cat’s Eyes Palettes, die €4,99 per stuk kosten en echt supermooi zijn!

De buitenkant ziet er een beetje goedkoop uit, maar ja, het product is zelf ook goedkoop. Ik ben niet heel erg dol op Miss Sporty, veel van hun producten zijn kwalitatief gewoon niet zo bijzonder, dus ik was eigenlijk heel blij verrast door deze paletjes. Als ik weet dat een merk an sich niet zo heel spectaculair is, dan verwacht ik gewoon niet veel meer. Dus dan is het extra leuk als een product ineens heel erg meevalt!

Ik heb twee soorten, 006 Indigo Intensity en 001 Denim Storm. Twee heel verschillende kleursamenstellingen. Indigo Intensity is paars met roze en blauw, Denim Storm heeft mooie aardetinten met blauw. Mooie combinaties die niet heel erg voor de hand liggen. Dat vind ik leuk, omdat je bij de goedkopere merken vaak heel simpele kleurcombi’s ziet zonder al teveel fantasie. Niet dat dit nu zo experimenteel is, maar blauw bij aardetinten vind ik wel heel gaaf.

Achterop het paletje staat hoe je de kleuren kan aanbrengen, maar ik doe dat zelf wel iets anders. Het is maar net wat je zelf mooi vindt. Het advies achterop kan je prima gebruiken, al zou ik wel iets van de donkere kleur in je arcadeboog aanbrengen, dat zorgt voor extra diepte.

De oogschaduws zitten in een bijzondere amandelvorm in het doosje, het lijkt wel een soort oog. Of een pauwenveer. Net wat je er zelf in ziet! Het ziet er heel leuk uit maar ik ben er zelf niet heel dol op, omdat het lastig om in de kleine vakjes te komen met je kwast. Rimmel deed dit ook al met hun HD Glam’Eyes Quad, kijk:

Wel geinig, want de doosjes zijn verder hetzelfde als die van Miss Sporty. Maar die van Rimmel kosten €11,99, en Miss Sporty’s paletjes maar €4,99. Dat verschilt nogal wat. Maar goed, leuk dus, zo’n patroontje, maar niet heel praktisch. Wat ik wel praktisch vind, is dat de doosjes lekker compact zijn en stapelbaar in je stash. Als je er veel hebt, kan je ze handig opbergen. En door het formaat ideaal mee te nemen in je toilettas als je een of meer nachtjes weggaat.

Eerst het Indigo Intensity paletje. Hierin zit roze, paars, lichtblauw en donkerblauw. Geweldig met elkaar te combineren.

In het doosje:

 • een lichtroze glanzende highlighter, super voor in je binnenste ooghoeken of onder je wenkbrauw. Ook mooi om op je bewegende ooglid over een andere tint heen te deppen voor extra glans.
 • een lila glanzende kleur met licht lila gekleurde shimmer.
 • een subtiel glanzende lichtblauwe tint
 • een iets donkerder blauwe tint

En wat komt er veel pigment van af! Echt goede kwaliteit.

In Denim Storm zit een goudgele highlighter, lichtbruin, donkerbruin en donkerblauw.

Aaaa, wat mooi! Wauw, dit is echt het perfecte palet qua kleuren!

In het doosje zit:

 • een prachtige geel/gouden higlighter (ook: heel mooi in je binnenste ooghoeken en onder je wenkbrauw)
 • een glanzende lichtbruin/brond
 • een heel donkere bruine tint die een heel bijzondere blauwe glans heeft, wat een aparte kleur!
 • een medium blauwe glanzende kleur

Denim Storm is echt mijn favoriete paletje, de kleuren passen perfect bij elkaar en die bruin/blauw tint is zo apart! Ik ben er echt gek op, en dat voor maar €4,99. Echt een hit, wat mij betreft. Superleuk om te geven ook, want je geeft dan echt een mooi oogschaduwpalet. Te gek dat de budgetmerken die in Nederlandse drogisterijen te koop zijn steeds beter worden, daar word ik nou blij van!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.