Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
16 februari 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Miss Lipgloss morgen op Radio 1 + Starter van het Jaar?

Hey dames! Even tussendoor: morgenochtend tussen 10.30u en 11.00u ben ik te horen op Radio 1! Ik zit in Premtime, een programma dat op locatie uitzendt en ‘urgente’ onderwerpen behandeld (zoals ze het zelf noemen, haha). De Premtime-bus komt naar Zwolle voor een interview met mij. Superleuk! Wilde ik even laten weten, zodat je kan luisteren als je dat leuk vindt! X

 

De bus (waarin de ‘studio’ zit) staat trouwens bij het Meander College, mijn oude middelbare school. Dus als je daar in de buurt bent morgen, of je zit daar op school en je ziet de bus, dan weet je waarom!

Trouwens, nu ik toch bezig ben. Ik ben door de Kamer van Koophandel genomineerd als Starter van het Jaar 2011 en daarvoor kan ook gestemd worden. Dat kan hier, als je wilt! Bedankt! De hoeveelheid stemmen telt mee bij het beraad. Dinsdag ga ik voor de jury een presentatie houden over mijn bedrijf. Superspannend, ben al volop aan het oefenen!!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.