Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
14 september 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • ManGlaze
  • Media
Een MissLipgloss artikel

Miss Lipgloss @ ManGlaze

De mensen achter ManGlaze (schreef ik al twee keer eerder over) zijn echt geweldig. Ik heb al een tijdje contact met Marc, de man achter ManGlaze. Vandaag kreeg ik dit mailtje:

Hey Cynthia,
Thank you for your write up about ManGlaze! I posted your eyeliner video on my site. I hope that’s ok.

I really dig your style. If you get any pics taken of yourself wearing our stuff, please send em our way. I’d really like to show how the polish does look very sophisticated on the right person. You totally have that look. It’s a great contrast to our branding so it’ll catch people off guard. Do you do any modeling?

Thanks again and keep in touch!

Marc Paez
ManGlaze Ink

Dus: kijk even op de ManGlaze site, want ik sta met mijn Mixing Medium op de homepage! Die mensen hebben geen flauw benul van wat ik zeg, maar toch staat dat filmpje er. Ik vind het wel een eer, hihi! :love:Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.