Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
28 augustus 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • #lifestyle
  • interieur
  • kaspar van leek
  • niels van swaemen
Een MissLipgloss artikel

Miss Lipgloss Graffiti

Ik krijg nogal eens pakketjes. Maar laatst kreeg ik een pakket waar ik even helemaal stil van was. Waar ik even een dansje in mijn woonkamer heb staan maken. En waar iedereen bij binnenkomst met open mond naar staat te kijken. Miss Lipgloss Graffiti. Door Studio Giftig.

Ik had al eventjes contact met de jongens van Studio Giftig, Kaspar en Niels. Op hun Facebook zat ik me te vergapen aan de prachtige kunst die ze maken. Met graffiti! Enorme wandschilderingen, maar ook interieurs van bijvoorbeeld restaurants. Ik ben zelf niet een enorme graffiti fan, maar wat zij maken vond ik meteen gaaf.We hadden contact per mail en besloten samen dat ze een Miss Lipgloss graffiti gingen maken, voor bij mij in huis/kantoor. Ik mailde ze wie ik was, stuurde de link naar mijn site, werd vrienden op Facebook en zei ‘maak maar wat jullie het tofste vinden’. En dus gingen ze aan de slag met een doek wat ze bij mij vonden passen. Ik had geen idee wat het zou zijn. Iets met make-up? Lipgloss? Of misschien gewoon ik?

Een paar weken later kreeg ik het grootste pakket ooit binnen. WOW. Ik wist meteen wat het was en sleepte het langzaam en voorzichtig de trap op, mijn nieuwsgierigheid zoveel mogelijk bedwingend. Voorzichtig legde ik het gevaarte op mijn bank en begon ik voorzichtig het karton er af te trekken.

WOW. Hé! DAT BEN IK! Heeeel erg groot! Waaaaauw! Omdat ik niet wist wat ze gingen maken en ik ook tussendoor er niks van heb gezien, was ik echt énorm verrast hierdoor. Ik ben het écht, hij lijkt zo goed!

Eerst zette ik hem even op de grond, ik moest nog een geschikt plekje zoeken. Waar hang je nu een mega versie van jezelf op?! Uiteindelijk is ‘ie boven de eetkamertafel gekomen, dit doek verdient gewoon echt een hele mooie plek. Iedereen die bij me binnenkomt en hem voor het eerst ziet staat met open mond naar het doek te kijken. En die mond valt nog verder open als ik vertel dat het met graffiti is gemaakt. Ik zit nog elke dag naar de kleine details te staren en zit me vooral te verbazen over het feit dat het zo ongelooflijk goed lijkt.

Wauw! En check de details…


Jep… deze foto’s maakte ik om 7.10 ’s ochtends 😉

Uiteindelijk hangt ‘ie dus hier. Wanneer ik ga verhuizen – wanneer dat is, is nog niet helemaal duidelijk, maar de plannen zijn er – dan wil ik hem in mijn kantoorruimte hangen. Of misschien ergens op een compleet lege witte muur. Misschien wil ik hem nog verplaatsen naar het muurtje boven mijn witte IKEA kasten (waar de spullen inzitten die ik nog wil testen, waar nu mijn ‘Work hard and be nice to people’ poster hangt, die kan dan boven mijn eetkamertafel).

(hier dus)

Kaspar en Niels stuurden me ook foto’s van het proces…

Met een fotootje in de hand met de spuitbussen aan het ‘schetsen’.

Eerst de outlines, waar je nu trouwens helemaal niks meer van ziet. Toen ik het doek net in huis had rook het enorm naar graffiti, wat ik echt heerlijk vond! Nu is die geur er natuurlijk wel af.

Wauw! Mooi om te zien hoe ze de kleuren opbouwen.

Damn… Hij hangt nu al een tijdje in mijn woonkamer maar ik blijf er over verbaasd… Het is echt een uniek ‘iets’ in mijn huis en dat vind ik echt zó gaaf! Ik weet niet of ik zelf een portret van mijzelf zou laten maken, maar nu Kaspar en Niels het voor me gemaakt hebben vind ik het echt supertof. Hoe zou dit zijn over 20 jaar? Dan heb ik een doek van een jonge Cynthia, haha! Supergaaf.

Mocht je je afvragen hoeveel zoiets nu kost (die vraag komt, dat weet ik zeker 😉 ), een doek zoals deze kost ongeveer €425. Dan heb je dus een compleet uniek ‘kunstwerk’ en hij is groot! Je kan het wel zien op de foto’s, het doek is enorm.

Ik wilde het gewoon even met je delen omdat ik er zo ongelooflijk enthousiast over ben. Misschien is het een leuk idee als je zelf nog iets unieks aan je muur wilt hangen, of als je op zoek bent naar een geweldig cadeau. Als je op  hun Facebook kijkt zie je dat Kaspar en Niels zo’n beetje… alles kunnen. En de portretten die ze maken lijken als twee druppel water. WAUW! Jongens, bedankt, jullie hebben het voor elkaar gekregen het meest unieke pakketje ooit naar me te sturen… En iedereen met open mond in mijn woonkamer te laten staan.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.