Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor â‚Ŧ10
12 november 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • winnen
Een MissLipgloss artikel

Miss Lipgloss gives!


Ik heb een stash van hier tot Tokio. En elke week komen er weer heel veel nieuwe spullen bij. Regelmatig geef ik dingen weg aan vriendinnen en familie en nu vond ik het leuk om eens iets voor jullie te doen. Just to say thanks 🙂 Ik heb mijn make-upcollectie uitgezocht, dingen weggegooid en dingen apart gelegd die ik nooit of maar ÊÊn keer gebruikt heb. Je kan op bovenstaande foto daar een deel van zien, het is een hele grote bak vol. En daarvan heb ik pakketjes gemaakt. Pakketjes met lipglossjes, oogschaduws, lipsticks, mascara’s, oogpotloodjes, paletjes… Van alles. Wat er in zit, gaat een verrassing zijn. Het zijn gevarieerde pakketjes, met goedkoop en duur door elkaar heen, en met allerlei soorten producten. Er zit Chanel en MAC in, maar ook Catrice, Hema, 2B, Bourjois, Etos, Max Factor, Pupa… Lees snel verder hoe je mee kan doen.

Even voor de duidelijkheid: de dingen die ik weggeef zijn zo goed als nieuw. Die heb ik niet al tien keer gebruikt, en die zijn niet vies. Die dingen gooi ik namelijk weg, dat vind ik niet netjes om weg te geven.

Ik ga niet vragen om een slijmverhaal over mij of mijn blog maar:

Vertel hieronder in een reactie wat jij het leukste vind dat je geleerd hebt op MissLipgloss.nl Ên wat vind je het leukste artikel dat je hebt gelezen hier op de site.

Je maakt niet extra kans als je hierover Twittert, maar ik vind het natuurlijk wel heel erg leuk 😀 Ik zal er vandaag zelf over Twitteren en dan kan je die tweet even retweeten als je wilt 😀 Ik kies dan de winaressen uit de reacties die bij dit artikel staan. Zorg er dus voor dat je e-mail adres in het vakje die daarvoor bedoeld is staat. Ik zou willen dat ik jullie allemaal iets kon geven, maar helaas kan ik geen 18.000 pakketjes samenstellen 🙁

Bij deze wil ik jullie wel allemaal bedanken voor het trouw bezoeken van MissLipgloss.nl, de dingen die het afgelopen jaar zijn gebeurd is echt een dream coming true, ik heb mijn eigen bedrijf, mag dit jaar zelfs naar Tokyo en ga volgen jaar naar New York, ik verdien mijn geld met het schrijven over beauty and I love it so much 😀 THANK YOU.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.