Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor โ‚ฌ10
4 mei 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Miss Lipgloss bij TV Oost

Gisteravond was het dan zover: ik zat live in de studio bij talkshow En Dan Nog Even Dit. Rond een uur of vier kwam ik aan bij de studio in Hengelo (samen met mijn allerliefste mama, ze bracht me erheen en maakte wat foto’s aldaar voor me). Na een uurtje zaten we al live in de uitzending te kletsen over liefdesverdriet, de economische crisis en… MissLipgloss.nl! Het was ontzettend leuk en ik ben ook eigenlijk erg blij met hoe de uitzending is geworden. Als je op Lees Verder klikt dan kan je de uitzending zelf bekijken! Klik op ‘lees verder’ (of op het plaatje hierboven) om het te zien. Ik ben vanaf een minuut of 14 aan het woord.


Ik kan de uitzending helaas niet hier op de site zetten dus klikkerdeklik HIER om het te zien op de site van TV Oost.

Ik vind het trouwens SUPERleuk dat Mascha uiteindelijk ook in het filmpje is gekomen dat ze zelf ervoor geplakt hebben. Mascha ken ik al vanaf het begin van Miss Lipgloss (nu zo’n 4 – 5 jaar) en we zijn nu al een paar jaar heel goede vriendinnen, en met het werk dat we doen zijn we eigenlijk elkaars steun en toeverlaat, dus ze verdiende ook echt een plekje in de uitzending! Bij deze dus ook even een woordje aan haar: Mas, ik hou van je! Zo. Sentimenteel gedoe UIT. ๐Ÿ˜‰


Gelukkig was ik niet echt zenuwachtig (op een beetje vlinders in mijn buik na, dan!) en toen de camera’s eenmaal draaiden zat ik heel relaxed aan tafel. Ik was ontzettend benieuwd hoe het er nou uiteindelijk uit zou zien, want dan zie je zelf natuurlijk niet als je daar zit. En eigenlijk vind ik dat het echt superleuk is geworden! Ik kreeg wat kritische vragen natuurlijk, maar dat maakte het juist ook tot een leuk gesprek. Ik vond het onwijs leuk om aanwezig te zijn in de uitzending! Ik heb een aantal stills gemaakt van de aflevering.

Woohoo! THAT’S ME!

Ik vond het echt heel erg leuk ๐Ÿ™‚


Ik had net die dag trouwens mijn haar weer laten verven, vinden jullie het mooi? Het is iets minder oranje dan de vorige keer, ik ben er erg blij mee!

Stiekem ben ik een klein beetje trots op mezelf. Een paar jaar geleden vond ik het maar wat lastig om ongedwongen gesprekken te voeren met onbekenden. Ik werd vaak zenuwachtig en wist echt niet wat ik zeggen moest. Door mijn werk voor MissLipgloss heb ik geleerd dat wel te doen. Op perspresentaties en afspraken mรณet je nou eenmaal wel praten met onbekenden, en ik ben er trots op dat ik mezelf de afgelopen jaren zo heb ontwikkeld. Ik zie nu eindelijk eens op beeld hoe ik communiceer, en daar kan ik weer van leren!

Ik wil iedereen die heeft gekeken heel erg bedanken, ik werd zo blij van de lieve tweets, mailtjes, sms’jes en telefoontjes achteraf! Ik had niet verwacht dat zoveel mensen zouden kijken. Dank jullie wel! <3

Ik kreeg trouwens nog wat vragen over onze DWDD uitzending, maar waarschijnlijk wordt wat toen is opgenomen niet meer uitgezonden… Heel erg jammer, de eindredactie bleek het item uiteindelijk niet goed genoeg te vinden voor op televisie. Niet onze fout natuurlijk, maar wel zonde. Nou, nu heb ik geoefend voor live televisie, nu ben ik wel klaar om aan tafel te zitten bij De Wereld Draait Door! ๐Ÿ˜€


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.