Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
6 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geshopt
  • Looks
  • outfit
  • outfit of the day
Een MissLipgloss artikel

Mini shoplog Zwolle


Toen ik vrijdag naar de kapper ging, ging ik vooraf eventjes de stad in. Ik moest een spinningbroekje hebben, en kwam onderweg een winkel tegen die ik nog niet eerder had gezien. Lou, dat zit vlakbij de Xenos. Erg leuke kledingwinkel, gerund door een superjonge meid, ze is een paar jaar ouder dan ik. Ik ken haar van de middelbare. Superstoer dat ze op zo’n jonge leeftijd al een eigen kledingwinkel heeft! Ik kocht er een jurkje en een rokje. De merken kende ik niet, ze importeert alles uit Italie.

Rokje, €22,95

Gecombineerd, met wit H&M t-shirt, New Look leren slippertjes, zwarte legging, H&M riem en Longchamp Le Pliage tas. Ik heb echt zin in de zomer wanneer ik deze outfit bekijk! Het rokje kan je trouwens op meerdere manieren dragen, hoog in de taille maar ook lager op de heupen, dan valt ‘ie wat langer. Je kan ook je shirt er bij in doen maar ik vind dat bij mij niet zo mooi staan.

Ik ben normaal helemaal niet van de bloemetjeskleding, maar dit rokje vond ik echt heel erg leuk. En ik herinner me nu ook ineens dat ik laatst ook al een bloemenjurkje kocht bij H&M (kijk hier). Ik zal daar binnenkort nog even een outfitje mee maken. Misschien is het wel de komende zomer, of het beter wordende weer, dat ik bloemetjeskleding koop? Haha. Het wordt vandaag superlekker weer, dus ik denk dat ik vandaag een bloemetjes-item ga aantrekken!

Dit jurkje komt op de foto’s totaal niet tot z’n recht! In ieder geval, het is een leuk gebroken wit zomerjurkje zonder mouwen met cute kraaltjes aan de voorkant. Leuk voor warme dagen (zonder legging natuurlijk), ik vind het ook echt een festivaljurkje. Waarom, weet ik niet, haha.

Ik vind de lengte wel even wennen, ik draag eigenlijk altijd jurkjes en rokjes die korter zijn, niet (meer) tot op de knie. Hij was trouwens €32,95. En in het echt is ‘ie veel leuker, ik krijg hem gewoon niet mooi op de foto.

En dus het spinningbroekje! Sinds een paar weken doe ik spinning, en ik vind het superleuk om te doen. Alleen zit er op die fietsen zo’n heel spits zadel, én je veranderd regelmatig van positie (staan, zitten, rechtop, gebogen), wat het allemaal nogal oncomfortabel maakt down under. Eerst vond ik het altijd zo’n onzin, dat mensen van die fietsbroekjes droegen met zo’n zacht (soms van zeemleer) kruis erin. ‘Aanstellers,’ dacht ik. ‘Beetje stoer doen met je spinning’. 😉 Maar nu merk ik dat zo’n broekje absoluut geen overbodige luxe is. Ze zijn wel duur, deze was €59,95. Ik heb hem al gebruikt en ik moet zeggen dat ik niet meer zonder kan! Maar nu wil ik er eigenlijk ook zo’n mooi spinning shirt bij… Ook die zijn duur, rond de €50. Dus daar wacht ik nog maar even mee.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.