Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
11 juni 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Mini make-up lover Alwine

Mag ik aan jullie voorstellen, de jongste make-upper op YouTube: Alwine! Is ze niet ongelooflijk schattig? Ze kraait echt van plezier wanneer ze met de make-upjes speelt, heerlijk. Alwine is het ongelooflijk lieve dochtertje van Ruben en Martine (van Recensiekoning) en ik maakte voor haar een pakketje met wat make-up, omdat ze dat zo leuk vond op de dag dat ik visagie deed bij ze. Ze wilde alleen maar met mijn kwasten en make-up spelen, écht een meisje! Ze is er zoals te zien in het filmpje heel blij mee, echt heerlijk om te zien. Misschien moeten Alwine en ik binnenkort maar eens samen een filmpje opnemen… Ik vond dit filmpje zo ongelooflijk vertederend dat ik hem echt even aan jullie moest laten zien, en uiteindelijk gaat het ook om make-up, toch? 😀


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.