25 mei 2011 door Cynthia Schultz 131 reacties
Een MissLipgloss artikel

Mijn verjaardag + bedankt :)


Ten eerste: iedereen bedankt voor alle superleuke en lieve felicitaties. Door jullie voelde ik me superjarig en ik heb ze allemaal met onwijs veel plezier gelezen. Bij deze dus een bedankje, want ik werd er héél erg blij van! Normaal gesproken maak ik geen heel artikel over mijn verjaardag, maar mijn verjaardag was dit jaar zó ontzettend leuk en ik heb zulke mooie lieve cadeaus gehad dat ik er toch gewoon even een persoonlijk stukje over wilde maken. Het was natuurlijk mijn eerste verjaardag in mijn eigen huis, wat het heel anders maakte dan mijn vorige verjaardagen. En ik heb echt een geweldige dag gehad! Als je verder leest zie je wat ik woensdag allemaal heb gedaan en welke cadeautjes ik heb gekregen – ook al draait het daar natuurlijk helemaal niet om.

Ik sliep het nachtje voor mijn verjaardag gezellig bij mijn ouders, ik vond het niet zo leuk om wakker te worden met als enige persoon in huis ik zelf. Dus ik besloot gezellig bij mijn ouders te logeren, waar mijn broer natuurlijk ook is, en Chubby! Dat was heel gezellig en ’s ochtends vroeg ging ik naar mijn eigen huis. En toen ik aankwam daar hingen er slingers door mijn appartement!!! Zo leuk, had mijn moeder stiekem de dag er voor gedaan.

En ik nam Chubby gezellig mee. Ok, wacht, eerst wat supercute Chubby foto’s. Klaar? Ok.

Ain’t he cuuuuute?

 

Een verjaardag is geen verjaardag zonder cupcakes. Ik was afgelopen week ontzettend druk en had weinig  tijd om uren in de keuken te staan (natuurlijk moeten er ook hapjes op tafel, avondeten en ben ik zelf de hele dag ook druk op mijn verjaardag) dus ik besloot eens cupcakes te bestellen. CupcakePoint in Zwolle is nieuw en ik besloot daar vanille- en chocoladecupcakes te bestellen. Ze kwamen het die ochtend brengen en ze waren zo ontzettend prachtig en lekker!!

Op de bovenste chocolade cupcake staat ‘Happy B’day’

En de vanillecupcakes waren vermomd tot prachtige bloemen. WAUW!

En dan wil iedereen ze met een vorkje en slagroom… Ppsssstttt… Cupcakes moet je met je handen eten! Hihi! 😀

Bloemen gekregen van mijn ouders

Van mezelf heb ik dit geweldige prachtige horloge gekregen van Parrera. Ik ga er nog een stukje over schrijven!

Volle koelkast 🙂

Cadeau van mijn broer: het boek Bloghelden van Frank Meeuwsen. Dit is geen vertaling van Blogging Heroes maar gewoon een heel ander boek.

Ik wilde dit boek al een tijdje, het gaat over de geschiedenis van weblogs, over de invloed ervan, de toekomst… Super interessant.

Deze klok wilde ik al tijden (ik Twitterde er al eens over vorig jaar september) en ik kreeg hem voor mijn verjaardag van mijn ouders. Ik ben er zo blij mee, hij is perfect!

En daar hangt ‘ie. Hij is van Karlsson, trouwens!

Van mijn collega’s bij De Nieuwe Zaak kreeg ik een… verjaardagsmuts!

Zie hier in actie.

En een kaart.

En deze coole polaroidfotolijstjes! Hier had ik al een set van maar ik wilde al lang nog een set erbij. En dat wisten ze niet eens! Leuk he.

Taart eten en liedjes zingen op kantoor 🙂 Ik sta zelf niet op deze foto want ik heb hem zelf gemaakt, haha.

Gezellig borrelen bij mij thuis 😀

Van mijn ouders deze houder voor Nespresso cups.

Van vriendin Judith kreeg ik het boek ‘Ik haal je op ik neem je mee’ van Nicollo Ammaniti, alleen had ik die al! Dus die ga ik ruilen voor een andere roman. Van mijn tante en nichtjes kreeg ik ‘De nieuwe regels van social media’ van David Meerman Scott. Ook deze wilde ik al een tijd 🙂

KAARTJES! Ik houd van kaartjes. Ik kreeg zelfs van twee meiden uit Zwolle die mijn site bezoeken en die ik op Twitter heb (@MarijkeGriff en @Mliees) een kaartje, zo leuk!

Van vrienden een H&M Giftcard en van vriendin Lotte (kennen jullie haar blog al? Lotte en ik kennen elkaar al sinds ons veertiende, we hadden toen vriendjes die met elkaar bevriend waren, en nu heeft ze sinds een tijdje ook een heel leuke beautyblog) een leuk H&M setje met een Body Splash (ruikt heel lekker!), twee nagellakjes, een armbandje en ring (Six) in een toilettasje. Nice 😀

En van mijn ouders nog dit handige telefoonhouder-ding voor om het stopcontact! Ik houd van zulke gadgets!

Ik heb denk ik wel de leukste verjaardag van mijn leven gehad vorige week! Niet om de cadeautjes, natuurlijk. Als je jong bent zijn cadeautjes het belangrijkste van je verjaardag, maar hoe ouder je wordt, hoe belangrijker de gezelligheid is en de mensen die langskomen en/of feliciteren. De hele dag had ik visite over de vloer en ik vond het zo gezellig en leuk! ’s Ochtends ging ik met taart naar kantoor om daar met z’n allen gezellig even mijn verjaardag te vieren. Ik moest ook nog héél eventjes werken (overleg voor de webshop) en daarna ging ik fijn lunchen met mama. En vanaf dat moment zat mijn huis constant vol. Ik heb een geweldige dag gehad met heel veel gezelligheid, taart, cupcakes, drankjes en natuurlijk ook cadeautjes, want dat hoort bij een verjaardag. Afgelopen zondag had ik nóg een dagje feest want toen kwam mijn familie langs, dus toen zat het huis weer heerlijk vol. Nu wil ik het alleen nog voor mijn beste vriendinnen vieren en dan is het wel weer klaar met mijn verjaardag voor dit jaar 😀 Iedereen die me via Twitter, Facebook of hier op MissLipgloss.nl heeft gefeliciteerd: dankjewel! Ik kon helaas niet op iedereen persoonlijk ingaan, want dan ben ik nog een week bezig, haha!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

131 reacties
 1. Misslanghaar

  Alsnog gefeliciteerd Cynthia! Hmm die cupcakes zien er heerlijk uit^^

 2. Kim

  Nog van harte gefeliciteerd!
  Ik vind dat hondje echt geweldig, ik zou eigenlijk wel willen weten wat voor hondje dat is.
  Want zodra ik samen ga wonen mag ik ook een hondje uitzoeken 😀

 3. Laura

  Volluto, my favourite

 4. Dhini

  Wat leuk om te zien en ziet er gezellig uit
  Gefeliciteerd nog met je verjaardag

 5. saskia90

  Kan er echt van meegenieten als ik dit zo lees!
  Leuk om zo je verjaardag te vieren!
  Ik wordt ook binnenkort 21.. in juli!
  Alleen denk dat die van mij niet zo spetterend gaat worden als die van jou hihi 😛

 6. Debby

  Ik ben je gewoon helemaal vergeten te feliciteren volgens mij… Schaam! Maar goed, ik vergeef het mezelf vanwege de omstandigheden… Bij deze nog, gefeliciteerd! Ennuh, die vlaggetjes hangen bij ons ook morgen, haha!

 7. SouSou

  Ik ben vandaag jarig heb die slingers ook opgehangen Gefeliciteerd voor jou en mij!

 8. Felicity

  Wauw, ik wil wel weten van waar dat toilettasje is ! :$

 9. Esmee

  Leuk om te zien dat je een leuke dag hebt gehad. En leuk dat je dit met ons wilt delen! Het ziet eruit alsof je lieve mensen om je heen hebt Cynthia, geniet er maar goed van 🙂

 10. Halima

  Hahaha echt leuke spulletjes heb jij gekregen, hoop dat mijn achttiende verjaardag ook uberleuk wordt.

 11. Eva

  Klinkt als een topverjaardag! Hartstikke leuk 😆 die klok die je hebt gekregen is echt gaaf zeg! En je hondje is schattig, hihi 😀

 12. Nele

  Klinkt als een fijne verjaardag! Leuk om te lezen.

 13. roos

  Leuke dingen heb je gekregen!
  En dat hondje is echt heel lief!

 14. Juanita

  Leuke cadeau’s heb je gekregen vooral die van je ouders Super nice! En ook dat boek van je tante”De nieuwe regels van Social Media” die lijkt mij erg interessant.

 15. Me

  Wat zijn Nederlanders toch zo een overgezellige mensen 🙂 Hier in Belgie gaat het er bijlange niet zo leuk aan toe bij een verjaardag, zeker niet op het werk!

 16. Sanne

  Wat een ontzettend leuk hondje heb jij! :inlove:

  Fijn dat je zo’n leuke verjaardag hebt gehad 😀

 17. tessa

  zo te horen heb je een geweldige verjaardag gehad!
  aaah en Chubby is echt poepig haha.
  ik vind je klok echt heel erg mooi, maar ik ben dan altijd bang dat ik te laat kom op een afspraak met zo’n klok, omdat ik het dan niet goed gelezen heb haha.

 18. Esther

  haha frank meeuwsen is mijn docent geweest! gefeliciteerd nog!

 19. Barbara

  Zo te zien heb je een hele leuke dag gehad. En mooie cadeautjes! Leuk om te zien/lezen

 20. Amy

  onwijs leuke foto’s! en heel mooie klok!

 21. Josephine

  Awwwh, chubby is inderdaad cute! Oh de vanillecupcakes zijn echt prachtig. WOOOHOOOW, die klok, ik zou er helemaal gek van worden, maar hij is wel leuk. Echt heerlijk artikel Cynth met al die gezellige foto’s :D. Dit jaar was tot nu toe ook mijn beste verjaardag, geweldige leeftijd, maarja ik ben nog jong dus er zullen (hopelijk) nog meer verjaardagen komen!

 22. debbie

  haah die eerste foto vind ik zo leuk xd
  wat ben je toch lekker verwend, zeker door je ouders echt super lief!! heb stiekem weer inspiratie voor dingen die ik ook wel zou willen hihi
  oh en die foto´s van chubby, i´m smelting :inlove: :inlove: :inlove:

 23. Joyce

  Ik ben nog steeds echt verliefd op je cupcakes – en op Chubs natuurlijk. Je hebt echte Cynthia cadeautjes gekregen, vooral de klok, de boeken en het horloge daar kon je naam wel vanaf springen.

 24. Sevval.

  Hele leuke foto’s en super dat je zo’n leuke verjaardag hebt gehad!

 25. Ann

  Leuke cadeau’s en wat is Chubby toch lief!

 26. Dita

  wat super dat je zo’n leuke verjaardag hebt gehad! 🙂

 27. dyane

  leuk artikel! 😆

 28. sooph

  haha en dan besef ik me ineens dat ik je al volg sins je 18 was dus al 3 jaar 😛

 29. Lotte

  Fijn cynt dat je zo’n leuke verjaardag hebt gehad, je had het ook verdiend natuurlijk!
  Lief dat je gelinkt hebt 😉

 30. Ingeborg

  Leuke cadeau’s! En natuurlijk heel fijn dat het zo leuk was 🙂

 31. Janne

  Het ziet er naaruit dat iemand een super leuke verjaardag gehad heeft! 😀

 32. Joelle

  Aaah wat een lieve hond! :inlove:
  Ik vind dat toilettasje die je hebt gekregen trouwens ook echt heel leuk, was die nou van de H&M of weet je dat niet?

 33. laurence

  Ik zou vaak zo graag in je schoenen willen staan….

 34. Jayd

  Mooie klok! :inlove:
  Fijn dat je toch wel een stukje erover schrijft! Klonk als een geweldige dag en dat had ik ook niet willen missen op je site
  8)

 35. Maaike

  Awh, die cupcakes, echt geweldig! Je verjaardag zag er heel gezellig uit ^^

 36. Marit

  Wat een leuke dag zal jij gehad hebben! En die cupcakes zien er echt goddelijk uit (:

 37. Frank Meeuwsen

  Veel leesplezier in Bloghelden, wie weet sta je zelf ooit in een vervolg!

  • Miss Lipgloss

   Oh wauw, wat ontzettend cool dat je een reactie achterlaat! Ladies, dit is de auteur van het boek 🙂 Dat zou gaaf zijn, haha, we zien elkaar vast eens!

 38. Evelien

  Nog gefeliciteerd! En leuk dat je zo’n fijne en gezellige verjaardag hebt gehad 🙂

 39. Nicky

  Leuke cadeautjes!
  En Chubby is echt eeen moppie <3

 40. Freya

  Die cupcakes!! Wow, mooi! Ik heb nog tweeënhalve maand om een Vlaams alternatief te vinden om aan te bieden op mijn verjaardag. 😛
  En wat heb je leuke, persoonlijke cadeautjes gekregen! Super voor je!

 41. Sanne

  Ah je hebt een leuke verjaardag gehad zo te zien 🙂

 42. Jasmijn

  WAT EEN LIEF HONDJE ! ahhhhhhh echt een dotje! Ik kan wel uren naar dat lieve koppie kijken, wat een schatje! En die cupcakes zien er echt hémels uit, ik eet eigenlijk nooit cupcakes op mijn verjaardag… ga ik ook doen voortaan :blush:
  En wat een mooie aparte klok! Erg leuk!

 43. Lisa

  Superleuke foto’s 😀 Vooral die foto’s met je hond zijn zooo lief 😀 Leuke cadeaus heb je gekregen 😀

 44. Kim

  wat een leuke cadeautjes! en Chubby is zo leuk! lijkt om onze Chicka! ook een king charles cavelier maar van zwart met bruin en ze is nu net 6 maanden oud!

 45. Helen

  Zozo je bent onwijs verwend! Wat een prachtige foto’s allemaal 😀

 46. LottedeJ

  Ziet er uit alsof het heeeeeel gezellig was 🙂 En leuke cadeautjes! Daar gaat het natuurlijk niet om, maar toch is het leuk, haha.

 47. Jennifer J

  Zo te zien heb je echt een super leuke dag gehad! Maar die cupcakes zijn eigelijk wel zonde om op te eten haha

 48. Jentje

  Nog Gefeliciteerd Cynthia :blush:

 49. strietje

  Love de klok en je jurkje…
  Waar komt dat vandaan?

  • Miss Lipgloss

   M’n jurkje is van Vero Moda, en de klok is van karlsson 🙂 THanks!

 50. Janneke

  Leuk hoor!! Helemaal verwend en een gezellige dag gehad met je dierbaren, dat maakt het zo fijn!
  Wat heb je trouwens leuke gebaksbordjes!!! (cupcakes trouwens ook heel gaaf hoor, haha)

 51. José de Raad

  Hihi ik denk ieder jaar: Goh dit was de beste verjaardag ooit! En dan het jaar erna is het nóg leuker! Ik weet niet hoe ik het voor elkaar krijg… maar ik vind het ook helemaal niet erg.

  Nog heel erg gefeliciteerd trouwens!!!

  xxx

 52. Charlotte

  Wat een toffe verjaardag en leuke cadeautjes! Maar maffe familie heb jij hoor, slagroom en vorkjes bij de cupcakes… xD

 53. Lee;

  Leuke kadootjes en veel gezelligheid! Het ziet er ook uit als een enorm geslaagde verjaardag 😀

 54. Isabella

  Toch zonde om die cupcakes op te eten?
  En Chubby is zooooo cute. :inlove:

 55. Heidi

  Super mooie en leuke foto’s van Chubby!!!
  Ik heb ook cavaliertje en ze neemt exact dezelfde poses aan 😉
  :inlove: Cavaliertje’s are soooo cute :love:

 56. Bibi

  Super leuk!!
  Chubby is zóo schattig (L)

 57. sanne

  Hoe zonde om die cupcakes op te eten! Ze zijn zo mooi!
  Ze waren vast lekker! 😉

 58. Sanne

  wat een ontzettend leuk stukje! :love:

 59. Liz

  😉 Goed verwend!

  De cupcakes zijn gaaf! En ah, wat is Chubby schattig. :inlove:

 60. Miranda

  Ohh het ziet er echt super uit, de foto’s van chubby , en de cupcakes (a) en.. alle cadeautjes 😀 Echt super leuk ;D

 61. MiMi

  Chubby is cute <3 Leuke cadeautjes ook.

 62. Mariska

  Wat een super leuke dingen heb je gekregen, en leuke foto’s! Vooral van Chubby :love:

 63. Avery

  Aahh het ziet er ook uit alsof je een superdag hebt gehad :D!
  En haha, ik herken dat raam, van die foto ’t kantoor, dat ronde raam :p Daar liep ik een half jaar lang bijna elke dag langs, en ik vroeg me altijd af of er iemand woonde of dat het leegstond of wat er in was! En nu weet ik het, yay 🙂

 64. Anouk

  Fijn dat je zo’n leuke dag hebt gehad! Ik vind je klok trouwens helemaal geweldig! Supertof! 😀

 65. Keerthana

  Ahhh die cupcakes :inlove:. Ben blij dat je een leuke verjaardag hebt gehad 😀

 66. Crool

  Wat ben je ontzettend verwend, super leuk!

 67. Bonnie

  Het ziet er supergezellig uit Cynthia!
  En chubby, de cupcakes en de kadootjes zijn ook erg cute!

 68. Anne

  Awhhhhhhhhhhhhhhhhhhh je hondje :love: :love:

 69. Stanzi

  Klinkt inderdaad als een super verjaardag!

 70. Tirsa

  Haha wat grappig die klok heb ik ook, alleen heb ik volgens mij een iets kleinere versie. (: En het zelfde als bij jou, heb ik de mijne ook voor men verjaardag gekregen! :9

 71. sharon

  blij dat je zo’n leuke dag heb gehad!
  aan de foto’s te zien, ziet het er ook allemaal super gezellig uit.
  en naast de cupcakes vind ik chubby ook om óp te eten! hihi

 72. Denise

  Aawhh schattig hondje :love:
  Ziet er geslaagd uit. Visite en mensen over de vloer is altijd gezellig hea, ik wordt er altijd vrolijk van en vind het zonde als mensen dan weer weg gaan haha.

 73. Thirza

  Die lader heb ik ook -ook die kleur-

  Alleen valt ie mij wat tegen 😛 Hihi
  nog een fijne verjaardag!

 74. Joëlla

  Leeeuk! 😀

 75. silke

  oh wat is chubby schattig 🙂
  wat een leuke verjaardag heb je gehad! (btw ben super jaloers op je woonst ;D )

 76. Lieke

  Omg die cupcakes! ö

 77. Dionne

  Ah ik vind Chubby echt zo schattig! en leuke cadeautjes allemaal ziet er heel erg gezellig uit , Mooi horloge trouwens 😀

 78. Silva

  Die cupcakes zien er te mooi uit om op te eten! 😛

 79. ester

  Ziet er allemaal heel gezellig uit! En wat heb je een mooi shirt aan. Mag ik vragen waar je die gekocht hebt? 🙂 xx

 80. Kelly

  Wat een schatje….. ♥Chubby♥ :love:

  Cynthia, leuke slingers he? met Gefeliciteerd erop. Had hem ook voor mijn verjaardag in april opgehangen in de woonkamer. P.S. wie had die slingers nou opgehangen bij jouw thuis?

  Mooie foto’s ook!! Ziet dat je genoten hebt van je verjaardag. 😉 Liefs!

  • Kelly

   Oh laat maar heb er gewoon over heen gelezen haha denk ga nog een keer na lezen!!

 81. Jessica

  Hey wat grappig, die ring van de SIX heb ik ook 🙂 Het ziet er uit alsof je een super dag gehad hebt! Leuk!

 82. robin

  je hondje lijkt precies op het hondje van een kennis van mij! echt ALLES hetzelfde hihi!

 83. Angela

  wauwieee ziet er zoooo leuk uit! en ik doe houden van chubs neusje…

 84. Myrthe

  Fijn dat je een leuke verjaardag hebt gehad!
  Superleuke foto’s <3

 85. Kim

  Wil ik net een comment plaatsen, doet je site het opeens niet meer! >_< Maar het werkt weer, dus hier alsnog mijn comment 😀 : Aaaaah, Chubby is lieeeef <33 *knuffelt beeldscherm* haha :blush: Die cupcakes zijn prachtig zeg, bijna zonde om op te eten! En wat aardig van jezelf dat je van jezelf een horloge hebt gekregen xD Hij is mooi 😀

 86. Foxxing

  Die cupcakes zijn echt prachtig!
  Ik wist niet dat je jarig was, alsnog gefeliciteerd!!

 87. annelies

  waar kun je die leuke fotolijstjes kopen? Echt heel erg leuk allemaal en wat een prachtige cupcakes!

  • Lien

   Ja dat vraag ik me ook af 🙂 heb namelijk een vriendin die daar héél blij mee zou zijn!

  • Miss Lipgloss

   Ze zijn van Umbra, je kan ze hier en daar online bestellen!

 88. amy

  ik krijg honger van die cupcakes!
  nog gefeliciteerd!

 89. Fien

  Aw, Chubby is zoo lief! En wauw, wat een mooie cupcakes! Fijn dat je het zo gezellig hebt gehad!
  liefs

 90. jill

  Aaah chubby is echt lief!
  En die cupcakes zien er echt lekker uit en wat een topverjaardag!

 91. Lien

  Wat een leuk artikel. 🙂 Leek me een heerlijke dag! En die cupcakes!!! Wow, prachtig zeg! 🙂

 92. By Sjanty

  Leuk zo’n verslagje met foto’s! En wat zien die cupcakes er prachtig uit, zeg! Wauwie! :love:

 93. Nadia

  Ik vind dat wel leuk als je dit soort dingen ook plaatst. Fijn dat je zo een leuke verjaardag hebt gehad!

 94. Shirley

  O, dat boek De nieuwe regels van social media wil ik ook wel 😀 handig voor m’n nieuwe projectjes omtrent social media!

 95. Sanne

  Wat is Chubby toch lief! Leuke foto’s en die cupcakes zien er zo mooi uit..jammer om ze te eten :P. Leuk dat je zo’n fijne verjaardag hebt gehad!

 96. Jeske

  Allemaal leuke dingen, klinkt als een heerlijke verjaardag.

 97. Suuz

  Ziet er leuk uit. Een feest om happy op terug te kijken. Gave lijstjes!

 98. Meliefssa

  Wow, wat een topverjaardag heb je gehad! 🙂
  Cadeautjes interesseren mij ook nooit zo, weet ook nooit wat ik moet vragen, ik zeg altijd dat ik alles al heb. En achteraf geef ik zelf altijd weer bakken met geld uit hihi 😆
  Je cupcakes zijn echt geweldig!!

 99. 10e

  Wist je dat ik de hele binnenkant van dat boek ontworpen heb? 🙂

  • 10e

   Eh… van Bloghelden dus.

  • Miss Lipgloss

   Dat maakt het NOG veel leuker! 😀 Wat gaaf!

 100. Laura

  Ahw, wat is Chubby toch schattig! De cupcakes zijn ook echt prachtig! Bijna zonde om op te eten.

  Leuke cadeautjes heb je gehad en fijn om te lezen dat je een superverjaardag hebt gehad 🙂

 101. Melissa

  Wat leuk zo’n post en wat ben je verwend!
  Leuk leuk leuk! :love:

  Krijg altijd wel een brok in m’n keel als ik Chubby zie.. Zoo schattig! En wij hadden ook zo’n hondje die helaas is overleden dus dan denk ik daar altijd weer even aan.. 😳

 102. Anne

  Superleuk zeg! En mijn vriendje is nu ook helemaal overtuigd van je kunde-in-alles toen hij het Hertog Jan bier in de fridge zag liggen! 😆

 103. Ariane

  Chubby, hij is zó schattig! 😀
  Die telefoonhouder lijkt me zo ontzettend handig, nooit bij nagedacht dat het ook zo kon, haha!
  De cupcakes zijn ook ge-wel-dig om te zien.
  Dit heb je verdient voor al je harde werk, zeker weten!

 104. yvonne

  die klok ziet er heel mooi uit alleen lijkt het me zo moeilijk de tijd precies te zien! xxx

 105. Joan

  Zo te zien heb je een super leuke verjaardag gehad, wat ben jij verwend zeg! Erg leuk ook, je eerste verjaardag in je huisje. Snap dat dat wel even speciaal aanvoelt, had ik ook toen ik voor het eerst in mijn huisje jarig was. 😀
  En wat zien die cupcakes er goddelijk uit! Ik heb de site gelijk geopend en ga er ook een kijkje nemen aangezien ik binnenkort jarig ben en het wel een erg leuk idee vindt om er ook een paar te bestellen voor mijn verjaardag. 😀

 106. Eline

  super leuk zeg! Beetje laat, maar toch nog gefeliciteerd!

 107. annelieze

  Woow, Leuke cadeautjesss. 😀

 108. Loeder

  aahhh Cubby!!! wat een schatje!!
  En wow die cupcake zijn bijna te mooi om op te eten, wat een plaatjes zeg!
  Fijn dat je een leuke dag heb gehad 🙂

 109. Annelies

  Wauw die cupcakes! <3
  En leuke kadootjes 🙂

 110. Eva

  Wat een leuke foto’s!

 111. charlot

  Woooow verwend door je ouders gek! vet cool allemaal!
  xxxx

 112. Lauwchen

  ten eerste: Chubbyyyy 😀
  ten tweede: die cupcakes!! *drool*
  ten derde: dat lijkt me echt een superleuk feestje, je hebt ontzettend veel mensen die veel om je geven 😀