Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
6 maart 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Biosilk
  • budget
  • conditioner
  • Lush
Een MissLipgloss artikel

Mijn reisproducten

Ik vind op reis gaan leuk. Wanneer het even kan, pak ik mijn koffer en ga ik er een weekendje of weekje tussenuit. Maar elke keer moet je weer die koffer inpakken, en dan heb je weer het gehannes met beautyproducten. Reisflesjes vullen met mijn eigen shampoo, douchegel en conditioner is elke keer zo’n gedoe, en het is gewoon zonde van de ruimte om van alles grote verpakkingen mee te nemen. Ik heb inmiddels een kleine ‘reiscollectie’, met allemaal miniverpakkingen van fijne producten, die ik zo in mijn koffer kan mikken. Kijk mee!

Dit is het dan. Het meeste heb ik laatst gekocht bij de The Body Shop outlet in Roermond, en sommige dingen heb ik gekregen in goodiebags of als cadeautje bij een aankoop bij een winkel. Als ik kleine verpakkingen krijg of aanschaf, zet ik ze altijd meteen hierbij, voor wanneer ik weer een keertje weg ga voor een paar nachten. Ook testzakjes zitten hierbij, is toch weer goed voor een keer of twee je haar wassen!

Dit is alles! Hoofdzakelijk The Body Shop: Pink Grapefruit Shower Gel & Body Puree, Olive Glossing Conditioners, Aloe Vera gezichtsreiniger en Rainforest Brilliance conditioners. Ook zie je links een mini deo van TBS, Aqua Lily, en rechts Body Polish, kleine tubetjes met scrub.

En een mini (!) flesje John Frieda Frizz Ease serum. Je hebt toch maar een drupje nodig dus zo’n klein flesje is meer dan genoeg!

Pink Grapefruit, mijn favoriete The Body Shop geur.

Lush It’s Raining Men. Dit is ook zo’n handig klein flesje! Links zie je nog een mini Cranberry Joy body butter (ik heb daar ook een mega pot van).

Oral B tandpasta, ooit gekregen bij Kruidvat, een leave-in conditioner, een Tigi S Factor conditioner (die is ZO fijn), Biosilk tester en Wella tester.

Deze producten gebruik ik thuis echt niet, ze staan gewoon te wachten tot ik weer een keer mijn koffer ga pakken.

Heb jij dit ook, een kleine reiscollectie met fijne producten in kleine verpakkingen? Bewaar je kleine goodies voor op vakantie? Of vul je gewoon navulbare flesjes met jouw favoriete producten?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.