Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
25 november 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Persoonlijk
Een MissLipgloss artikel

Mijn prikbord

Ik vind het altijd leuk om persoonlijke dingetjes te delen hier op de site. Laatst was ik mijn prikbord in mijn kantoor (thuis) aan het opruimen en ik dacht ‘Hey! Dat is leuk voor op de site,’ want mijn prikbord hangt vol met persoonlijke dingen.

Dit is hem! Ja, hij hangt lekker vol! Ik hang hier eigenlijk dingen die betekenis hebben voor me. Geen vodjes of dingen die ik moet onthouden of zo, maar meer dingen waar ik leuke herinneringen aan heb. Soms, als ik sta te bellen of na te denken ga ik voor m’n prikbord staan en dan fiets ik in m’n hoofd weer even door al die herinneringen heen.

De linker foto is gemaakt op een feestje waar ik was waar ik meedeed aan een quiz. Ik vond het wel een leuke foto, dus die hangt hier gewoon omdat ik hem niet wil weggooien, haha! Daarnaast zie je de backstage pas van Holland’s Next Top Model, waar ik vorig jaar backstage was en meehielp met de visagie. Dat was echt een heel toffe ervaring die ik nooit ga vergeten. Het lintje van Dior vind ik gewoon mooi πŸ™‚

Daarnaast zie je de superleuke foto’s die op het feest in Londen van Rimmel zijn gemaakt, en het bandje van het feest zie je er ook naast hangen. Dat was zo leuk en echt onvergetelijk, wat een hectische en bijzondere dag was dat! Ik heb er van genoten en daarom hangt die foto hier. En ook gewoon omdat het een grappige foto is natuurlijk.

Rechts de backstage pas van de Red Bull BC One waar ik vorig jaar heen ging, in Tokio. Bizar was het, en zΓ³ gaaf! Ik denk dat dat wel het allerleukste was wat ik ooit voor mijn site heb mogen doen.

Kerstkaartje van Bobbi Brown van vorig jaar. Ik vind hem gewoon héél erg leuk πŸ™‚

Mijn IMATS New York perskaart. Dit doet me denken aan de hele trip naar New York van april dit jaar, samen met Nikkie. Oh, wat was dat toch ontzettend leuk. Wat heb ik een toffe tijd gehad daar! Ik ben gek op New York. Wil weerΒ  terug! πŸ˜€

Dit zag ik op Instagram voorbij komen, iemand had een foto gemaakt van deze quote uit de Happinez. ik schreef hem over en prikte hem op m’n bord. Het is gewoon waar πŸ™‚ Ik ben soms best een piekeraar. En als ik dan weer even hier aan denk, denk ik ‘Oh ja… zeur niet zo :-)’

Japanse Yens πŸ™‚ Een briefje van 1000 is trouwens zo’n negen euro. Dus er hangt niet 2000 euro op mijn prikbord als je dat zou denken πŸ˜‰

Met Kitty.

Een tekening die een bezoekster voor me maakte <3 En links zie je de afbeelding van mijn tattoo. Die gebruikte de tattoo artist om hem te ‘stempelen’ op mijn huid. Ik kreeg hem mee en prikte hem bij thuiskomst meteen er bij.

Boarding pass van mijn tripje naar Parijs, met Peugeot. Of nou ja, deze is van de vlucht terug. Wat een drama was dat! We stonden vreselijk lang in de file en ik en Naira uit Spanje dreigden onze vluchten te missen. Wat een gestress! Vreselijk, maar uiteindelijk hebben we beide onze vluchten gehaald. Het was de eerste keer in m’n leven dat ik een vlucht bijna miste, en ik maak dat niet graag nog een keer mee, bah. Maar achteraf is het wel grappig en daarom heb ik deze boading pass bewaard.

Links ‘Welcome Back, Miss Lipgloss!’ bordje die op mijn deur hing toen ik terug kwam na twee weken New York. Dat vond ik zo lief πŸ™‚ En rechts een kaartje van mijn vriendin Aukje. Dat beestje wat je ziet hangen is een geluksdingetje, heb ik gekregen van een bezoekster tijdens een meeting.

Naast mijn prikbord: de uitnodiging van Red Bull Crashed Ice van afgelopen februari, en een button die ik kreeg toen ik naar het MoMa in New York ging. Daarachter mijn naamplaatje van The Social Experiment.

Ernaast staan nog allerlei kaartjes die niet op het prikbord passen.

En zo ziet het er uit. Een beetje rommelig, maar dat vind ik wel leuk juist πŸ™‚ Heb jij ook een prikbord?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.