Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
24 juni 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • haar
  • kapsel
Een MissLipgloss artikel

Mijn nieuwe kapsel

Dit filmpje maakte ik anderhalve dag nadat het geknipt en gekleurd was. Het is nu alweer een week geleden 🙂


En blond it is! Ik vertelde jullie laatst over de Sassoon training waar ik heen ging, en dit is het resultaat geworden! In het begin twijfelde ik er onwijs over, maar ik ben er nu heel erg blij mee. Het model is nauwelijks verandert, de kappers vonden het al heel erg goed geknipt en het is alleen een beetje ‘opgefrist’, dus wat korter gemaakt en mooi in model geknipt.
De training was trouwens heel leuk, er waren een stuk of zes kappers vanuit het hele land die het haar van een model gingen doen. Telkens kwam een vrouw van Sassoon langslopen om te overleggen, mee te denken, oplossingen te verzinnen et cetera. Heel leuk, ik vond het echt heerlijk dat er de hele dag aan mijn haar geplukt werd.
Ik gaf aan dat ik het eigenlijk wel helemaal blond wilde, maar ze vonden dat niet bij mij passen. Volgens hen ben ik een ‘brunette type’ en zou een heel blond kapsel me niet staan. Maar blonde plukken vonden ze dan wel weer leuk! En zo geschiedde. In mijn lok zitten drie kleuren blond, die ik zelf eigenlijk te warm vind uitgevallen. Ik had iets koeler mooier gevonden, maar ik ben hier ook heel erg blij mee. Ik heb serieus zes uur in de stoel gezeten, maar het was het waard.

En ik word ineens op straat door allemaal mensen aangesproken! Onbekenden, die me even willen vertellen hoe mooi ze mijn haar vinden. Echt superleuk, ik liep vorige week door Den Haag en op een dag ben ik vier keer aangesproken. Echt leuk, ik besef me dat ik dat ook vaker moet doen als ik vind dat iemand er mooi uitziet.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.